Noi detalii în cazul femeii incendiate pe câmp, la Ghimpaţi. Tatăl legal al copilului său, un sirian certat cu legea

Noi detalii ies la iveală în cazul femeii incendiate pe un câmp din Ghimpaţi, Giurgiu. Se pare că tatăl copilului Sabinei este un siriant de 24 de ani. Bărbatul este stabilit în România şi chiar a fost condamnat la închisoare, în Constanţa.

RomaniaTV.net
10 nov. 2020, 13:59
Noi detalii în cazul femeii incendiate pe câmp, la Ghimpaţi. Tatăl legal al copilului său, un sirian certat cu legea

Jamal Ahmad Kouja, în vârstă de 34 de ani, este tatăl legal al copilului de opt ani. Cel mic a rămas în grija familiei fostului ei iubit, în orașul Pantelimon din Ilfov, chiar dacă cei doi s-au despărțit încă din anul 2013. Bărbatul plecase în Spania pentru că Sabina rămăsese însărcinată cu un alt bărbat, iar acesta este motivul pentru care nu l-a recunoscut pe copil.

Femeia şi copilul ei au rămăs totuşi în casa bărbatului din Pantelimon, timp în care l-a cunoscut Jamal, iar acesta a acceptat să îl recunoacă pe copil şi aşa i-a devenit astfel părintele legal al copilului. Hotărârea a luat-o cel mai probabil pentru a-i prelungi sirianului şederea în România, potrivit Antena 3.

Sirianul deține, din anul 2016, o firmă de comerț cu amănuntul al textilelor. Pentru a scăpa de problemele legale și pentru a rămâne în România, Jamal a încercat să își ajute și alți frați să ajungă în România. Astfel, pe 23 august 2015, Jamal și un alt frate al său, au fost prinși în flagrant, la granița cu Bulgaria, în timp ce îi căutau pe alți doi frați ai lor care trecuseră ilegal, pe jos, frontiera.

În noiembrie 2015, Tribunalul Constanța l-a condamnat pe Jamal la șase luni de închisoare cu suspendare pentru complicitate la trafic de migranți.

Citeşte şi: Noi dezvăluiri în cazul tinerei ucise şi incendiate în Ghimpaţi. Sabina ar fi fost lovită în cap cu un topor