Noi dezvăluiri în cazul tinerei ucise şi incendiate în Ghimpaţi. Sabina ar fi fost lovită în cap cu un topor

Noi detalii ies la iveală prin ancheta în cazul crimei din Ghimpaţi. Poliţiştii şi procurorii au descins în locuinţa unuia dintre suspecţii identificaţi - un bărbat care era un client fidel al salonului de masaj la care lucra Sabina Mihaela Mircea, tânăra de 32 de ani care a fost ucisă. Surse din rândul anchetatorilor au declarat că femeia a fost lovită în cap cu un corp dur, cel mai probabil, un topor.

RomaniaTV.net
09 nov. 2020, 18:23
Noi dezvăluiri în cazul tinerei ucise şi incendiate în Ghimpaţi. Sabina ar fi fost lovită în cap cu un topor

Anchetatorii au descoperit că bărbatul, unul dintre suspecţii din acest dosar, obişnuia să meargă la salonul de masaj erotic, era client fidel. Luni, procurorii şi poliţiştii au descins în locuinţa individului.

Bărbatul a fost dus la audieri pentru a fi interogat în cazul crimei. El este suspect momentan, transmite România TV.

Rudele tinerei ucise şi incendiate în Ghimpaţi RUP tăcerea. Ultima discuţie cu Sabina: „S-a măritat cu cineva şi o să-şi ia copilul”

Oamenii legii au căutat în locuinţa sa hainele şi bijuteriile Sabinei pentru că, înainte să fie incendiată, fata a fost dezbrăcată şi deposedată de toate bunurile de valoare pe care le avea asupra ei.

Criminaliştii au căutat pete de sânge, dar şi arma crimei. Surse din rândul anchetatorilor susţin că tânăra ar fi fost lovită cu un corp dur în cap, cel mai probabil, un topor.

Descoperire şocantă în Ghimpaţi! Gloanţe găsite la locul crimei. Poliţiştii îl caută pe criminal într-un cartier din Capitală

Deocamdată, nu există informaţii dacă anchetatorii au descoperit probe care să-l incrimineze pe bărbatul ridicat astăzi.

Potrivit unor surse, bărbatul audiat luni nu este singurul suspect. Mai exista încă o persoană în vizorul anchetatorilor.

Au trecut 10 zile de la crimă, însă anchetatorii nu au reuşit să afle cine a ucis-o pe Sabina.

Detalii revoltătoare după crima din Giurgiu. Martor-cheie: Am oprit când am văzut focul. Poliţiştii m-au bătut cu pumii şi picioarele