Şoferul din Târgovişte care a spulberat o fată de 13 ani pe trecerea de pietoni, plasat în arest la domiciliu

Şoferul acuzat că a accidentat mortal o fetiţă de 13 ani în apropierea Tribunalului Dâmboviţa a fost plasat în arest la domiciliu, prin decizia Judecătoriei Târgovişte.

22 iul. 2022, 17:50
Şoferul din Târgovişte care a spulberat o fată de 13 ani pe trecerea de pietoni, plasat în arest la domiciliu
foto: stirilekanald.ro

După 15 zile de la momentul producerii accidentului, şoferul din Târgovişte a scăpat de măsura arestului preventiv timp de 30 de zile.

„Arest la domiciliu pentru şoferul din Targovişte care a omorât fata de 13 ani. De luni reîncep audieri masive în dosarul incidentului iscat intre Poliţie şi participanţii la inmormantare”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, pentru Româniatv.net.

Cunoscut sub porecla de „Cocaină”, Alexandru Vicenţiu, şoferul de 22 de ani care a spulberat-o pe copila de 13 ani pe trecerea de pietoni, a fost reţinut  joi, ca urmare a ordonanței dispuse de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești. Tânărul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul fetiţei omorâte pe trecerea de pietoni în Târgovişte. Şoferul care a provocat accidentul, reţinut

Pe 7 iulie, bărbatul a accidentat mortal o fată de 13 ani pe o trecere pentru pietoni din Târgovişte.

În urma acestui accident, la înmormântarea fetei, rudele şi poliţiştii s-au luat la bătaie în plină stradă.

Potrivit Reporterpenet, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti are deschise trei dosare penale, după ce rudele fetei şi poliţiştii s-au luat la bătaie la înmormântarea adolescentei din cauză că Poliţia a interzis accesul cortegiului funerar pe strada unde locuieşte şoferul.

Trei bărbaţi dintre rudele fetei au fost reţinuţi, iar şase poliţişti au ajuns la spital cu diferite răni şi chiar fracturi.

De asemenea, şeful Poliţiei Târgovişte, şeful Biroului de Ordine Publică şi alţi doi poliţişti, cu funcţii de execuţie, sunt cercetaţi disciplinar, în cazul scandalului de la înmormântarea care a avut loc în Târgovişte.

Citeşte şi: Incident public cu Prima Doamnă. Jill Biden i-a mulţumit americanului care i-a strigat că soţul ei este cel mai prost preşedinte, imaginile au devenit virale VIDEO


loading...