Noi detalii în cazul minorei ameniţate cu moartea prin 800 de mesaje! Agresorii au fost prinşi

Cazul fetei de 13 ani din judeţul Galaţi, terorizată noaptea cu sute de mesaje a fost rezolvat de către poliţie! Doi bărbaţi au fost ridicaţi de poliţişti în urma unei percheziţii, cei doi erau suspecţi fiind vecinii familiei. Minora a primit în jur de 800 de mesaje de ameninţare de la o persoană necunoscută care îi ştia fiecare mişcare. 

RomaniaTV.net
10 ian. 2020, 09:01
Noi detalii în cazul minorei ameniţate cu moartea prin 800 de mesaje! Agresorii au fost prinşi

Totul a început de Crăciun, când fata a început să primească mai multe mesaje de ameninţare pe o aplicaţie care permite primirea de mesaje anonime. Iniţial, aceasta a considerat că este totul o joacă, dar situaţia s-a agravat. Cel care trimite mesaje are acces direct spre camera fetei şi poate observa tot ce se întâmplă.

Conform poliţiei, două persoane din comuna Schela, judeţul Galaţi, în vărstă de 44, respectiv 36 de ani au primit control judiciar. În urma percheziţiei la domiciliul celor doi au fost găsite mai multe telefoane mobile, binocluri, dar şi alte aparate telefonice. Cei doi au primit pentru infracţiunile de ameninţare şi hărţuire măsura de control judiciar. 

Citeşte şi: „Dacă nu vii în 15 minute te omor”. O fetiţă de 13 ani este ameninţată cu moartea prin 800 de mesaje

Hărţuirea prin mesaje, urmărirea, supraveghera locuinţei sau a locui de muncă a unei persoane, dar şi apelarea persoanei cu scopul de a creea temre şi îngrijorare reprezintă hărţuire şi este pedepsită cu închisoarea de la trei la şase luni sau cu amendă, conform Codului Penal în vigoare.
 

loading...