Noi detalii în cazul sinuciderii studentei din Iași. Tânăra și-a pregătit moartea

Sinuciderea studentei de la medicină din Iași a lăsat multe semne de întrebare, atât pentru părinții acesteia, cât și pentru autorități. Conform polițiștilor, studenta și-a premeditat moartea.

RomaniaTV.net
11 ian. 2021, 12:52
Noi detalii în cazul sinuciderii studentei din Iași. Tânăra și-a pregătit moartea

Noi detalii în cazul sinuciderii studentei din Iași. Atât părinții fetei, cât și polițiștii susțin că nu au aflat care este motivul care a provocat decizia fetei de a-și pune capăt vieții.  Conform oamenilor legii, Andreea Maria Albu, în vârstă de 23 de ani, studentă în anul cinci la Facultatea de Medicină, și-a premeditat sinuciderea.

Citește și: Preot din Teleorman, filmat gol pușcă. Părintele a dat nu mai puțin de 300.000 de lei să nu fie publicate imaginile!

Tânăra locuia împreună cu părinții săi, iar uneori dormea la o colegă de facultate. Aceasta a plecat de acasă pentru a copia câteva cursuri, însă nu s-a mai întors acasă. Cu toate acestea, părinții Andreei nu s-a îngrijorat până când aceasta nu a mai răspuns la telefon.

Noi detalii în cazul sinuciderii studentei din Iași. De asemenea, și colega sa de facultate și-a dat seama că ceva nu este în regulă și a mers să o caute pe aceasta în liziera de lângă pârtia de schi, unde a găsit-o moartă şi a sunat la poliţie.

Andreea Maria era întinsă pe jos, strangulată cu un colier în jurul gâtului, colier făcut din mai multe bucăţi de plastic cu zimţi. Lângă ea era o borsetă, iar într-un buzunar al gecii sale au fost găsite mai multe coliere negre. Medicii legişti sosiţi la faţa locului au numărat cinci coliere înnădite în jurul gâtului fetei.

Tânăra nu ar fi spus nimănui despre intenţiile sale, iar cei apropiaţi nu ştiau ca aceasta să fi suferit de depresie. Oamenii legii au refăcut traseul studentei. Prin urmare, tânăra ar fi mers la un magazin de unde şi-a procurat mai multe coliere de plastic, negre, apoi joi, în jurul orei 15, aceasta a fost observată deplasându-se singură pe stradă, de camerele de supraveghere din zona Sărărie.