Noi detalii ÎNFIORĂTOARE ies la iveală din emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Lansată acum trei luni în Anglia, cartea "I'm a Celebrity… Get me Out of Here!", în traducere "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" scoate la iveală detalii infiorătoare despre filmările celui mai controversat show de televiziune.

RomaniaTV.net
24 feb. 2015, 11:22

Producătorul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Mark Busk-Cowley s-a decis că ar fi bine să scoată pe piaţă şi o carte în care să descrie cele mai înfiorătoare situaţii prin care concurenţii trec. Tot în aceeaşi carte Mark Busk-Cowley a mai povestit şi ce măsuri se iau, pentru ca vedetele să nu rămână cu traume pshicie.

Într-un articol recent cei de la ziarulring.ro au publicat o parte din cele mai controversate pasaje din cartea producătorului Mark Busk-Cowley, pasaje care şochează o lume întreagă:

„Toate vedetele primesc DVD-uri din care află exact în ce se bagă. Apoi, în „Ziua osândei”, sunt invitate la o întâlnire unde li se spune cât de dificil va fi.

Ajunse în junglă, mai pot face un singur apel către familie, apoi telefoanele şi laptopurile le sunt confiscate, trec printr-un control medical amănunţit şi sunt măsurate pentru a li se oferi haine. Sunt acceptaţi trei perechi de chiloţi şi trei slipi. Postul TV asigură restul. Vedeta are voie cu un singur obiect „de lux”, iar cele mai populare sunt perna, scaunul şi aparatul foto.

Cabral, dezvăluiri în PREMIERĂ despre show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Paturile tot se udă şi nimic nu e sigur. Dacă e furtună puternică, vedetele sunt trimise la cabinele „Teroare la telefon”, singurul loc cu acoperiş rezistent. Când a fost o grindină gigant, le-am evacuat.

În ultimul sezon, s-au consumat peste 250.000 de gândaci, 153.000 de greieri, 2,5 milioane de viermi comestibili, 400 de păianjeni, 500 de şobolani, 30 de şerpi şi 20 de crocodili pitici.

Am fost avertizaţi că ucigaşii nr. 1 în junglă nu sunt şerpii, păianjenii, lipitorile-tigru sau căpuşele paralizante, ci prăbuşirea buştenilor şi a ramurilor.

La ieşire, prima oprire e la psihiatrul taberei şi la medicul care le verifică tensiunea şi greutatea. Apoi primesc înapoi telefoanele şi sunt cazate la un hotel de cinci stele”, sunt o parte din povestirile producătorului Mark Busk-Cowley.

Citeşte şi  „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” îi ÎNGROZEŞTE pe medici: „Îţi provoacă greaţă numai dacă te uiţi”