„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” îi ÎNGROZEŞTE pe medici: „Îţi provoacă greaţă numai dacă te uiţi”

De când a fost lansat show-ul "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" stârneşte tot mai multe controverse. Dacă mai întâi s-a speculat faptul că emisiunea nu este filmată în Africa, apoi s-a speculat faptul că probele prin care trec concurenţii sunt dăunătoare psihicului lor, acum se speculează faptul că băuturile pe care le consumă concurenţii în toate probele sunt dăunătoare sănătăţii lor.

RomaniaTV.net
23 feb. 2015, 14:54

Ediţia din 21 februarie a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost una cu adevărat grea pentru concurenţi, deoarece aceştia au fost nevoiţi să se supună cerinţelor probei „învârte sticla” şi să bea diferite shake-uri care au fost de-a dreptul dezgustătoare. Din acest motiv, medicii au decis să ia atitudine şi să vorbească despre riscurile la care sunt supuşi concurenţii în asemenea momente.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Misterul show-ului a fost SPULBERAT! Emisiunea NU este…

Dacă Elena Merişoreanu a fost cea care a băut nu mai puţin de trei pahare ce conţineau măruntaie de peşte şi icre, sânge şi pulpă de vacă, dar şi plămân de struţ, Ruby a încercat un shake cu ochi de vacă şi maţe de găină. În alte ediţii şi Mihai Trăistariu a fost pus în situaţia de a bea shake de viermi şi ouă fermentate. Deşi medicii emisiunii le recomandă concurenţilor diferite modalităţi de a consuma aceste băuturi, fiindcă la o primă vedere sunt greu de consumat, medicii nutriţionişti au o altă părere. Mai exact, aceştia cred că de fapt shake-urile sunt făcute din substanţe organice.
 
Doctorul Andrei Laslău a declarat pentru portalul online ziarulring.ro că: „Îţi provoacă greaţă numai dacă te uiţi. Poate sunt doar nişte trucaje, oricum, au fost multe comentarii pe această temă. Sigur că viermii şi alte gângănii pot fi delicatese în anumite zone, dar se pot transmite tot felul de boli.
 
Mai mult decât atât, deşi corpul omenesc este rezistent, consumul alimentelor prezentate, neprocesate, mai ales dacă este vorba de carne neverificată, poate duce la anumite boli ale tubului digestiv, chiar parazitoze, boli virale sau toxiinfecţii. E posibil să fie doar substanţe organice cu asemenea mirosuri”, a declarat medicul Andrei Laslău.