Primele imagini cu ucigaşul tinerei de 21 de ani. Florin avea 25 de ani şi s-a sinucis după ce a comis crima

Primele imagini cu ucigaşul tinerei de 21 de ani. Alina a fost omorâtă cu un cuțit de Florin, fostul ei iubit, în vârstă de 25 de ani. După ce i-a sfârtecat trupul, criminalul l-a abandonat pe un câmp.

25 oct. 2022, 12:14
Primele imagini cu ucigaşul tinerei de 21 de ani. Florin avea 25 de ani şi s-a sinucis după ce a comis crima
Primele imagini cu ucigaşul tinerei de 21 de ani

Primele imagini cu ucigaşul tinerei de 21 de ani. Florin s-a sinucis imediat după crimă, a intrat cu mașina într-un copac la câțiva km de locul unde a ucis-o pe fosta lui iubită. Alina s-ar fi împăcat cu bărbatul cu care ar fi avut o relaţie de doi ani, iar Florin nu ar fi acceptat acest lucru și începuse să o terorizeze cu telefoanele.

A venit să se întâlnească duminică seara cu Alina în Alexandria, iar de atunci, nimeni n-a mai știut nimic de ea.

Primele imagini cu ucigaşul tinerei de 21 de ani

Martorii spun că bărbatul era foarte liniștit și era „stâlpul familiei”, iar ea o fată cuminte, care a avut trei relaţii, din care tot ieşea şi intra.

Citeşte şi: Alina, tânăra găsită moartă pe câmp, a lăsat un mesaj emoționant înainte de tragedie

Florin a murit după ce s-a izbit cu mașina în copac, iar iubitul fetei a găsit-o pe câmp, la câțiva km de la faptă. Bărbatul a căutat-o cu ajutorul unei aplicații de localizare pe telefonul mobil al fetei, care ar fi fost închis, iar când a găsit-o, a avut un șoc. Toți cunoscuții celor doi sunt șocați și nu le vine să creadă ce s-a întâmplat.

Anchetatorii au considerat inițial, accidentul în care și-a pierdut viața tânărul unul simplu produs din neatenție sau pe fondul vitezei, însă după câteva ore aveau să facă o descoperire șocantă.

La data de 24 octombrie, polițiștii au fost sesizați, prin Sistemul Național Unic pentru apeluri de Urgență 112, de un bărbat cu privire la faptul că ar fi observat o persoană decedată pe câmpul dintre localitățile Frumoasa și Bragadiru. La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care, în urma verificărilor efectuate, a stabilit faptul că este vorba despre o tânără, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Alexandria, care a fost găsită în extravilanul comunei Frumoasa, județul Teleorman. În urma examinării, tânăra prezenta urme de violență pe corp, fiind transportată la o unitate medicală, în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanții IPJ Teleorman.