NOI DETALII ŞOCANTE despre judecătorul bătăuş de la MasterChef: „M-a lovit în timp ce aveam copilul în braţe”

Noi dezvăluiri şocante ies la iveală, despre judecătorul bătăuş de la Masterchef. Soţia lui Gabriel Apostol povesteşte, în plângerea depusă împotriva partenerului ei, cum a fost bătută de judecător, în timp ce-şi ţinea bebeluşul în braţe. 

RomaniaTV.net
05 iul. 2014, 09:38
NOI DETALII ŞOCANTE despre judecătorul bătăuş de la MasterChef: „M-a lovit în timp ce aveam copilul în braţe”

Gabriel Apostol, judecătorul de la Masterchef, a avut o viaţă zbuciumată alături de soţia sa, Gabriela. Cei doi s-au certat de mai multe ori de-a lungul timpului, totul culminând cu o plângere penală făcută de femeie, după ce a fost bătută.

Scandalul a pornit de la faptul că Gabriela şi-a rugat soţul să nu transporte câinele cu maşina ei, moment în care judecătorul şi-a ieşit din minţi.

„În braţele mele era fetiţa în vârstă de 8 luni. (…) M-a lovit în zona capului, am reuşit să fug din bucătărie(…). M-a prins de braţul stâng şi m-a strâns foarte tare şi mi-a smuls telefonul mobil (…). Am încercat să apelez de pe un alt telefon pe care de asemenea mi l-a luat şi l-a aruncat. (…) Precizez că la incident a asistat şi fetiţa în vârstă de 7 ani care plângea şi-l implora pe tatăl ei să se oprească. În timp ce mă lovea am ţipat de mai multe ori”, este mărturia terifiantă a femeii, potrivit cancan.ro.

Gabriel Apostol a devenit cunoscut înainte de show-ul MasterChef. Toamna trecută, judecătorul a avut un scandal cu poliţia într-o benzinărie pe autostradă.