Noi detalii șocante ies la iveală în cazul celor două fete care s-au sinucis! Prietena adolescentelor aruncă bomba

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul dublei sinucideri care a șocat România. Prietenii Alexandrei Mocanu și Georgianei Siminescu, adolescentele de 15 ani care și-au pus capăt zilelor, sâmbătă, după ce s-au aruncat în gol de la 20 de metri înălțime, în Lupeni, au fost audiați rând pe rând de către anchetatori.

11 dec. 2023, 16:03
Noi detalii șocante ies la iveală în cazul celor două fete care s-au sinucis! Prietena adolescentelor aruncă bomba

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul celor două fete care s-au sinucis! Declarațiile tinerilor le-au confirmat oamenilor legii ipoteza conform căreia, cele două adolescente au recurs la gestul extrem pe fondul problemelor din familie, dar mai ales a consumului de droguri.

Citește și Declarații cutremurătoare făcute de mama uneia dintre cele două adolescente care s-au sinucis. „Era foarte deschisă cu mine, îmi povestea tot ce se întâmpla”

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul celor două fete care s-au sinucis!

Prietena celor două fete care s-au aruncat în gol de pe o clădire abandonată ținându-se de mână a dezvăluit că înainte să recurgă la gestul halucinant acestea au participat la o petrecere, unde ar fi consumat substanțe interzise.

”Gigi avea probleme cu tatăl ei. I-a lăsat un bilet în care i-a scris că e din cauza lui o să moară. Și a avut un iubit de care s-a despărțit și i-a scris și lui: Să știi că te-am iubit mereu și a zis că acum e liniștită că poate să moară. Știu că avea foarte multe probleme în familie și sora ei a zis asta. Cred că făceau diferență între ele două. De a doua fată care s-a omorât cu Gigi a aflat mama ei că se droghează. Am și filmări pe telefon cu ele când se drogau. Gigi de mult timp făcea chestiile astea, se droga. Eu cred, e părerea mea, nu știu, că Gigi a luat-o cu ea pe Delia la chef”, a declarat prietena celor două fete.

Surse apropiate anchetei arată că polițiștii au găsit sus pe turn telefoanele și hainele fetelor. Tot acolo a fost găsit un pachet de țigări. Fetele, Alexandra Mocanu și Georgiana Siminescu, au fost găsite cu fața în sus, semn că ar fi putut să se arunce cu spatele de la înălțimea indicată.

În telefoanele fetelor exista mesaje care indică o stare anxioasă. Tatăl uneia dintre fete este angajat al Primăriei Uricani.

Ce s-a întâmplat după petrecere și care a fost motivul gestului extrem, rămâne în continuare un mister. Cert este că înainte să se arunce în gol, Georgiana și Alexandra și-au anunțat prietenii că se vor sinucide: ”Mă bucur că v-am cunoscut! Mersi că ne-ați jignit și ne-ați făcut în toate felurile. Sunteți un grup toxic și ne omorâm din cauza voastră”

Citește și O nouă tragedie zguduie România. Ce s-a găsit în telefoanele adolescentelor care s-au sinucis la Hunedoara. Detalii cumplite din anchetă