Noi detalii şocante în cazul copilelor răpite şi violate în Braşov. După au povestit toate ororile

Un nou caz Caracal îngrozește Romania: două copile de 12 și 10 ani din Brașov au fost răpite, bătute și violate de un individ recidivist. Abia după 24 de ore de tortură fetele au fost găsite în județul Prahova. Agresorul care a făcut în trecut închisoare pentru viol a fost reținut și va fi dus duminică în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

13 nov. 2022, 08:21
Noi detalii şocante în cazul copilelor răpite şi violate în Braşov. După au povestit toate ororile

Cele două copile au fost răpite din Vama Buzăului, judeţul Braşov. Bărbatul care le-a răpit, un individ în vârstă de 42 de ani, era prieten cu concubinul mamei fetitelor. Bărbatul a mers la mama copilelor si i-a spus să îi dea fetiţele pentru a le duce la un gratar şi a promis că le va aduce acasă până la ora 21. Cum fetiţele nu au mai revenit, nici bărbatul nu mai răspuns la telefon, mama lor a alertat Poliţia sambata dimineata la ora 10.25. A fost emisă alertă de răpire copil atât în Braşov, cât si în judeţele limitrofe şi au inceput imediat cautari.

Politistii si-au dat seama ca poate fi ceva grav cand au descoperit ca barbatul care le luase este inscris in Registrul Violatorilor. Au fost instituite filtre in doua judete, iar dupa cateva ore, cele două surori, Gabriela (12 ani) şi Elena (10 ani), au fost gasite intr-o masina marca Audi la Valea Calugareasca, in Prahova. Erau la o suta de kilometri de casa, iar masina era condusa de barbatul care le rapise.

Constantin Zapan a fost dus la sediul Poliţiei, acolo unde a fost audiat într-un dosar deschis pe numele său pentru lipsire de libertate în mod ilegal. În timpul audierilor din această seară, Zapan a recunoscut că le-a violat pe ambele fetiţe

După câteva ore în care pur si simplu nu au putut vorbi, fetele de 10, respectiv 12 ani au reusit sa le spuna anchetatorilor coşmarul prin care au trecut. Au fost siluite si batute. Acum politistii incearca sa afle si unde le ducea agresorul in momentul in care l-au prins.

Citeşte şi: 30 de ani de închisoare pentru Gheorghe Dincă pentru uciderea celor două adolescente din Caracal. Decizia poate fi atacată în apel

Constantin Zapan a mai fost condamnat pentru viol in urma cu zece ani şi a recunoscut că le-a agresat pe copile. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi dus duminică în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.