NOI DEZVĂLUIRI. Cum a murit fiul lui Nelu Ploieşteanu. Prima reacţie a mamei

O veste tragică a venit sâmbătă. Fiul Elenei și al lui Nelu Ploieșteanu a murit la doar 32 de ani după o lungă suferinţă.

RomaniaTV.net
22 apr. 2018, 15:52
NOI DEZVĂLUIRI. Cum a murit fiul lui Nelu Ploieşteanu. Prima reacţie a mamei

Fosta soţie a lui Nelu Ploieşteanu, care a stat cu copilul în spital în ultima lună, a declarat că înmormântarea va avea loc miercuri sau joi. Mihăiță, băiatul îndrăgitului cântăreţ, s-a stins la 32 de ani, după o lungă și cumplită suferință.

„Da, este adevărat. Vă rog mult să ne lăsați cu durerea noastră. Doar eu știu ce am trăit în ultima vreme. Eram de o lună cu el în spital. Vrem să facem înmormântarea miercuri sau joi. Doar eu știu ce am în suflet și tot ce cer acum este să fiu lăsată în pace”, a spus cu durere Elena Ploieşteanu, potrivit teotrandafir.com.

Fiul lui Nelu Ploieșteanu s-a născut perfect sănătos, dar un vaccin făcut greșit l-a lăsat paralizat pe când avea doar două luni.

„El, la o lună și jumătate, a făcut un vaccin, nu știu să vă spun ce vaccin, că era altă schemă atunci…, i-a făcut acel vaccin și-n două săptămâni n-a mai mișcat nici mânuțe, nici piciorușe… În momentul când i-a făcut acel vaccin, s-a înnegrit tot… n-am știut ce se întâmplă, l-am bătut pe spate, la funduleț, și-a revenit… dar impactul a fost atunci, nu știu cât a putut să stea așa, să nu oxigeneze creierul și… „, povestea în urmă cu ceva timp fosta soţie a lui Nelu Ploieţteanu.

Nelu Ploieșteanu și fosta lui soție mai au patru fete.

Dramă TERIBILĂ pentru Nelu Ploieşteanu! Fiul artistului a murit!