Noi DEZVĂLUIRI despre viaţa de călugăr a tatălui Deliei Matache

Informaţii noi au ieşit la iveală despre momentul în care tatăl cântăreței Delia Matache şi-a părăsit familia şi s-a retras la Muntele Athos. După 10 ani, mama celebrei artiste a povestit cum s-a întâmplat totul.

04 ian. 2016, 10:54
Noi DEZVĂLUIRI despre viaţa de călugăr a tatălui Deliei Matache

În cei 10 ani de când și-a lăsat în urmă familia pentru a-și dedica viața lui Dumnezeu, tatăl Deliei Matache a mai venit acasă de două ori: în urmă cu trei ani și la începutul lunii decembrie, în 2015. Chiar dacă a dorit să petreacă împreună cu cei dragi Crăciunul, pentru mama Deliei nu a fost un moment deloc ușor. Ea a rememorat clipe dureroase.

Merge pe calea asta de 10 ani, dar are aproape 3 ani de când nu a mai venit în România. E adevărat că nu înţelegeam mare lucru la început, că nu ştiam. Ne-am mirat, dar l-am ajutat cât am putut. Să facem linişte să îşi facă rugăciunile, adică ne-am străduit cât am putut şi noi„, a spus mama Deliei, pentru libertatea.ro.

Mama Deliei a mărturisit că deşi a fost greu, a respectat dorinţa soţului şi nu s-a împotrivit când acesta a decis să se retragă la mănăstirea de pe muntele Athos. Iar traiul pe Muntele Athos nu este deloc uşor, după cum a arătat şi Gigi Becali în multele sale vizite.

Citeşte şi Surpriză de proporţii pentru Delia! Tatăl ei s-a întors acasă de Sărbători după trei ani petrecuţi pe Muntele Athos