Surpriză de proporţii pentru Delia! Tatăl ei s-a întors acasă de Sărbători după trei ani petrecuţi pe Muntele Athos

Delia Matache a avut parte de o surpriză colosală de Sărbători. După 3 ani petrecuţi pe Muntele Athos, tatăl artistei s-a întors în ţară pentru a petrece sărbătorile alături de familie.

18 dec. 2015, 09:02

Tatăl Deliei Matache s-a întors în România ca să facă sărbătorile cu familia. Mama Deliei mărturiseşte că bărbatul nu credea deloc în Dumnezeu.

„A fost ateu rau. Inainte ii dadea pe preoti afara din casa. Dar cand dai de greutati, pui intrebari si afli raspunsuri. Asa a luat decizia asta. Asta s-a intamplat cu ani in urma, a incercat si yoga. A facut multe schimbari de ma saturasem eu. Supararile i s-au tras din afaceri si a avut parte de multre intamplari”, a spus mama Deliei, potrivit wowbiz.ro.

Femeia mărturiseşte că fostul ei soţ este mult mai liniştit şi mai împăcat după ce a început demersurile pentru a se călugări.

Pe lângă surpriza de proporţii pe care a avut-o când şi-a revăzut părintele, Delia a fost şocată şi de noul look al tatălui ei. Bărbatul şi-a lăsat părul şi barba să crească, asemeni unui călugăr adevărat.

Citeşte şi Delia, speriată de moarte la Chişinău: Am fost urmăriţi de o maşină