Noi dezvăluiri din cazul Caracal făcute de mama Luizei la RTV. Procurorii l-ar fi obligat pe Dincă să mărturisească crimele necomise

Monica Melencu, mama Luizei Melencu - tânăra despre care se bănuieşte că a fost răpită şi ucisă de Gheorghe Dincă, a ajuns din nou faţă în faţă cu "monstrul din Caracal", miercuri, chiar în sala de judecată. Femeia a făcut noi dezvăluiri despre acest caz, în direct la România TV.

RomaniaTV.net
24 sept. 2020, 08:21
Noi dezvăluiri din cazul Caracal făcute de mama Luizei la RTV. Procurorii l-ar fi obligat pe Dincă să mărturisească crimele necomise

Dincă a declarat, în lacrimi, că nu a ucis-o nici pe Alexandra, nici pe Luiza. El a spus că oasele din curtea lui nu sunt de om. A mai dezvăluit că a fost bătut, ameninţat şi obligat să recunoască cele două crime pe care nu le-a comis.

Nu am omorât nicio fată” sau „Anumiți politiști și procurori m-au bătut și amenințat să declar toate minciunile” sunt câteva dintre declarațiile lui Dincă. Acesta nu a dezvăluit, însă, şi cine ar fi vinovaţii pentru această situaţie.

Gheorghe Dincă, în lacrimi în sala de judecată. Monica Melencu: „S-a uitat în ochii mei şi a început să plângă”

Mamele victimelor au spus că cred în varianta că fiicele lor sunt încă în viaţă.

„Am mai fost şi alte dăţi, dar ieri a fost o zi foarte grea. Am avut două momente de furie. L-am întrebat dacă el e părinte şi are curajul să se uite în ochii mei. Prima dată nu a reacţionat, apoi i-am zis că de ce nu îşi asumă ce a făcut. A declarat că el a avut diverse diversiuni, că a fost obligat, că totul a fost sub presiune.

A spus că în casa lui nu s-a comis nicio crimă şi a început să plângă. El atunci a răbufnit. Oasele din curte nu sunt de origine umană. Ultimele lui cuvinte au fost că vor cădea capete mari”, a mărturisit Luiza Melencu.

Răsturnare de situaţie în dosarul Caracal. Documentul care poate schimba toată ancheta poliţiştilor