Răsturnare de situaţie în dosarul Caracal. Documentul care poate schimba toată ancheta poliţiştilor

Noi dezvăluiri în dosarul Caracal. Avocata familiei Melencu susţine că are dovezi care atestă faptul că fiica lui Gheorghe Dincă a minţit în momentul în care a declarat că nu şi-a mai văzut tatăl de doi ani și că nu a mai călcat pragul casei de aproape 10 ani, conform Antena3.

RomaniaTV.net
24 sept. 2020, 05:58
Răsturnare de situaţie în dosarul Caracal. Documentul care poate schimba toată ancheta poliţiştilor

Avocată a descoperit că decizia de impozitare pe numele fiicei lui Gheorghe Dincă de anul trecut, găsită în dormitorul ororilor, a dispărut din rechizitoriu. Aceasta îi acuză pe oamenii legii că au ascuns hârtia pentru a nu se afla că fiica suspectului are legătură cu dispariţia Luizei şi Alexandrei, conform Antena 3.

Citeşte şi: Gheorghe Dincă, în lacrimi în sala de judecată. Monica Melencu: „S-a uitat în ochii mei şi a început să plângă”

„Actele personale din 2019 ale fiicei sale erau în casă la el. Dar ce este interesant, este că un polițist le-a sustras. Apar în fotografie, dar nu mai apar în procesul verbal. Intenționat s-a tras de timp pentru a fi acoperiți adevărații făptuitori. El a spus în sală: „În acea curte nu a fost omorât niciun om”, a declarat avocata familiei Melencu.

La ultimul termen, familiile celor două fete dispărute au fost din nou față în față cu Gheorghe Dincă. Monstrul de la Caracal a declarat şi de această dată că nu le-a omorât pe fete, susţinând că a fost bătut şi obligat de poliţişti să îşi asume crimele.

„Să știți că ajung să îl cred, chiar îl cred”, a declarat mama Alexandrei Măceșanu.

„A început să plângă! A afirmat că le-a răpit, dar în curtea lui nu s-a întâmplat nimic. Am ieșit puțin în față și l-am întrebat, dacă e părinte de copii, să spune ce s-a întâmplat. Prima dată nu a reacționat, nu a spus nimic, acum a avut reacție, a început să plângă, a zis că el nu vorbește cu familia. A afirmat că le-a răpit, dar în curtea lui nu s-a întâmplat nimic. Tot ce s-a întâmplat, s-a întâmplat sub presiune”, a adăugat mama Luizei Melencu.

Citeşte şi: Nou termen în dosarul Caracal! Familiile Alexandrei şi Luizei, din nou faţă în faţă cu Gheorghe Dincă şi complicele său

Avocatul familiei Măceșanu a cerut magistraților să schimbe încadrarea în cazul lui Gheorghe Dincă și să trimită dosarul înapoi pe masa procurorilor. Pe 30 septembrie se va decide dacă dosarul ajunge în Instanță sau se va întoarce la procurori.