Noi dovezi că Hitler a avut un fiu nelegitim cu o franţuzoaică

O revistă franceză susţine că deţine noi dovezi care să sprijine teoria conform căreia Hitler a avut un fiu nelegitim cu o franţuzoaică. Jean-Marie Loret, care a murit în 1985, la vârsta de 67 de ani, nu şi-a cunoscut niciodată tatăl, şi a aflat identitatea lui abia când mama sa i-a făcut mărturisirea pe patul de moarte, în anii '50.

RomaniaTV.net
17 feb. 2012, 21:13
Noi dovezi că Hitler a avut un fiu nelegitim cu o franţuzoaică

Potrivit revistei franceze Le Point, citată de Business Insider, Hitler a avut o aventură cu mama lui Loret, Charlotte Lobjoie, care avea pe atunci doar 16 ani, când se afla în permisie în Lille, în timpul primului război mondial, în 1917.

Deşi Jean-Marie ştia că tatăl său era un soldat german, el nu îi cunoştea identitatea. Hitler a păstrat legătura cu Lobjoie prin corespondenţă.

Lobjoie şi-a dat fiul spre adopţie în anii ’30 familiei Loret.

Ca o ironie a sorţii, fiul lui Hitler a luptat împotriva nemţilor în 1939. Loret s-a alăturat chiar Rezistenţei Franceze.

Când a aflat numele tatălui său, Loret a suferit un şoc.

„Ca să nu mă deprim, am muncit non stop, nu mi-am luat niciodată o vacanţă şi nu am avut hobby-uri. Timp de 20 de ani nici măcar nu m-am dus la cinematograf”, a povestit Loret.

Loret a început să-şi investigheze trecutul cu atenţie, angajând oameni de ştiinţă care să demonstreze că are aceeaşi grupă sanguină şi scris similar cu cel al lui Hitler. Fotografiile arată şi ele o asemănare între cei doi.