Noi filmări-bombă cu Clotilde Armand, din seara fraudării. Imaginile arată clar cum edilul Sectorului 1 era lângă sacii cu voturi!

Noi filmări incendiare au fost făcute publice, sâmbătă seară, exclusiv, de România TV, cu Clotilde Armand, la alegerile locale.

07 aug. 2021, 21:51
Noi filmări-bombă cu Clotilde Armand, din seara fraudării. Imaginile arată clar cum edilul Sectorului 1 era lângă sacii cu voturi!

Noi filmări-bombă cu Clotilde Armand, din seara fraudării. În noile imagini se poate vedea clar, cu lux de amănunte și fără niciun dubiu, că primarul Sectorului 1 era prezentă lângă sacii cu voturi. Mai mult decât atât, lângă Clotilde apare și soțul său, dar și  Catrinel Trofin, actuala șefă de cabinet a edilului.

Noi filmări-bombă cu Clotilde Armand, din seara fraudării. Imaginile arată clar cum edilul Sectorului 1 era lângă sacii cu voturi!

De altfel, România TV a intrat în posesia unor imagini bombă! Pe filmările surprinse de camerele de supraveghere în noaptea de 29 septembrie 2020 ar apărea Clotilde Armand, alături de membri ai USR în sala Biroului Electoral de Sector 1 în care se aflau sacii cu voturi, o sală care, în mod normal, trebuia să fie sigilată.

În imagini se vede cum Clotilde Armand ar da directive, ar umbla în sacii cu voturi şi ar sorta buletinele de vot. Accesul în sala cu sacii cu voturi era permis de procurorul Nicolae Sprâncu.

Preşedintele BES este acuzat că ar fi dat mână liberă lui Clotilde Armand să umble în sacii cu buletinele de vot.

„Pe câţiva dintre USR-işti i-am identificat. Clotilde Armand pe data de 28 (septembrie 2020) a spus că PSD a fraudat.

Îl vedeţi cumva pe domnul Tudorache în sală? O vedeţi pe doamna Adrian Bahmuţeanu? Nu vedem niciun alt reprezentat de la alt partid”, a declarat Codruţa Cerva, prezentă la dezbaterea din studioul Romania TV.

Citește și: Dezvăluiri şocante în cazul fraudei de la alegerile pentru Primăria Sectorului 1. Clotilde Armand şi soţul ei, filmaţi în Biroul Electoral de Sector VIDEO
De asemenea, Codruţa Cerva a dezvăluit că în imagini apar şi consilieri USR Sector 1.

„Cei pe care i-am identificat şi am spus şi la SIIJ. Este vorba despre Mircea Savin, Diana Buzoianu, Oana Iacob, Andrei Nicolaescu şi Radu Stanciu.

Am spus procurorilor că au fost mai mulţi, dar nu îi ştiam pe nume. Repet, în sală se află doar cei de la USR în condiţiile în care trebuiau să fie şi cei de la PNL şi de la PSD”, a spus Codruţa Cerva.

Citește și: Marcel Ciolacu, reacţie furibundă după imaginile România TV cu Clotilde Armand, filmată în timp ce umbla în sala cu sacii cu voturi: DEMISIA! Procurorul să emită mandate de reţinere pe numele LOR!