Noi imagini cu tânăra care a bătut nouă persoane, printre care patru poliţişti. A făcut circ la secţia de Poliţie

Au apărut noi imagini cu tânăra de 22 de ani din Constanța care a bătut 9 oameni, printre care patru polițisţi și trei agenți de pază. Agresoarea a continuat circul și la secția de poliție, unde a lovit cu piciorul mai mulți agenți. Mai mult, a pretins că este fiică de procuroare.

RomaniaTV.net
17 sept. 2020, 05:57
Noi imagini cu tânăra care a bătut nouă persoane, printre care patru poliţişti. A făcut circ la secţia de Poliţie

Procurorii susţin că, pe fondul unei neînţelegeri spontane, tânăra de 22 de ani a tras de par şi lovit cu pumnii şi picioarele o persoană, iar celei de-a doua i-a dat cu un pahar în cap. La faţa locului au ajuns trei agenţi de securitate, iar dintre aceştia unul a fost muşcat de antebraţ, altul a primit un picior în cap, iar al treilea a fost lovit în testicule.

Ulterior au fost chemaţi trei poliţişti locali care au reuşit să o ducă pe tânără la sediul Poliţiei. Acolo, pe rând, aceştia au fost zgâriaţi, loviţi în abdomen şi în picioare. Oamenii legii au condus-o apoi către o altă secție de poliție, unde a fost chemată o ambulanță pentru ca femeia să fie testată pentru depistarea eventualului consum de substanțe cu efect psihotrop.

În momentul în care un agent de la Poliția Națională a vrut să o urce în ambulanță, femeia l-a lovit și pe acesta în stomac și în piept, conform procurorilor.

Pe tot parcursul scandalului, tânăra i-a amenințat pe polițiști că mama sa este procuror și că-i va omorî pe toți. Anchetatorii au făcut cercetări din care a reieșit că femeia a mințit. Magistrații au decis ca tânăra agresivă să fie arestată pentru 30 de zile.

Citeşte şi Imagini de la reţinerea tinerei care a bătut patru poliţişti: „Mama mea e procuror, o să muriţi” VIDEO