Noi imagini de la scandalul din Vulcan. Primarul susţine că protestatarii nu sunt înscrişi pe lista pentru ajutor social VIDEO

Forțele de ordine au intervenit joi în forță pentru a calma spiritele încinse în Vulcan, unde doi localnici au urcat pe acoperișul unui bloc și au amenințat că se sinucid, dacă nu primesc alimente gratuit de la primărie.

RomaniaTV.net
10 apr. 2020, 14:30
Noi imagini de la scandalul din Vulcan. Primarul susţine că protestatarii nu sunt înscrişi pe lista pentru ajutor social VIDEO

Zeci de locatari au ieșit în stradă pentru a asista la gesturile celor doi bărbați şi pentru a filma scenele. La scurt timp, la fața locului au sosit echipaje ale Poliției, Jandarmeriei și Poliției Locale. Forțele de ordine i-au convins în cele din urmă pe cei doi să coboare de pe clădire şi aceştia au discutat atât cu poliţiştii, cât şi cu media locală, care a publicat imagini cu declaraţiile acestora.

Unul dintre bărbaţi apare în imagini cu o tăietură în zona abdomenului, care se pare că ar fi fost provocată chiar de el, prin automutilare, în semn de protest.

S-au produs, însă busculade între oameni și jandarmi, locatarii protestând pentru că primarul nu a venit să le îndeplinească cererile de ajutor și că jandarmii au folosit spray-uri lacrimogene pentru a-i îndepărta.

Primarul din Vulcan a declarat pentru MondoTV că cei doi nu sunt înscrişi pe listele de ajutor social constând în alimente pentru perioada de izolare şi i-a invitat să facă demersurile necesare pentru a beneficia de aceste ajutoare.

Citeşte şi: Bărbat din Caracal, reţinut pentru ultraj, după ce a reacţionat violent împotriva unor poliţişti VIDEO