Noi imagini dramatice de la cutremurul de proporţii din Turcia VIDEO

Cel puţin 25 de oameni au murit si alti 804 au fost răniti. Seismul de 6,5 pe scara Richter a avut epicentrul în Marea Egee și a distrus numeroase clădiri în orasele de coastă ale Turciei, îndeosebi la Izmir. Cutremurul a provocat și un mini - tsunami care a inundat străzile din Samos. Ministerul de Externe de la Bucureşti a transmis ca, pana in momentul de fata, nu exista români printre victime.

RomaniaTV.net
31 oct. 2020, 08:54
Noi imagini dramatice de la cutremurul de proporţii din Turcia VIDEO

Cutremurul de 6.7 pe scara Richter a avut loc vineri la ora locală 15.01, la o adâncime de 16,5 kilometri în districtul Seferihisar din Izmir. A fost urmat de 196 de replici. Cutremurul a fost resimţit atât în insulele greceşti din Marea Egee, cât şi în oraşele turceşti din apropiere, inclusiv în Istanbul, aflat la aproximativ 540 de kilometri spre nord, dar şi la Atena şi Sofia.

Citeşte şi: VIDEO Mini tsunami pe Insula Samos din Grecia după cutremur. Imaginile dezastrului cu maşini luate de ape, case inundate

Pagube importante a făcut în Samos, dar şi în Izmir. Pe reţelele de socializare au apărut imagini din timpul cutremurului.

 

Iată cum a fost resimţit seismul în bucătăria unui restaurant din Turcia.

Citeşte şi: Doi copii care se întorceau de la şcoală, morţi în timpul cutremurului din Grecia. Bilanţul victimelor creşte de la o oră la alta