Noi imagini șocante cu clipele de groază prin care au trecut șoferii italieni surprinși de furia grindinei

Grindina a creat un întreg haos pe o autostradă în nordul Italiei, unde a spart geamurile de parbriz ale mașinilor, dar și ferestrele locuințelor.

27 iul. 2021, 11:51

Grindina

care s-a abătut cu furie asupra Italiei, a cauzat numeroase pagube. Furtuna a lăsat în urmă mașini avariate cu geamurile parbrizului spart de bucățile mari de gheață care au lovit cu putere din cer.

Fenomenul meteo extrem a oprit traficul pe autostrada  A1 în porțiunea dintre Parma și Fiorenzuola, iar traficul a fost blocat pe o distanță de 50 de kilometri pe autostrada care face legătura între Milano și Napoli.

Oamenii blocați în mașini pe autostradă au trecut prin adevărate clipe de groază, pentru că grindina a spart geamurile autovehiculelor, iar șoferii încercau cu disperare să nu fie loviți de această furie a naturii.

Grindina a făcut praf zeci de maşini în Italia

Grindina

s-a abătut asupra unei autostrăzi din Italia, distrugând mai multe mașini care circulau la acel moment pe acel drum. Grindina a oprit circulația pe autostrada A1, în apropiere de Parma, care face conexiunea dintre Fidenza și Firenzuola.

Au fost scene apocaliptice pe A1 în secțiunea dintre Parma și Fiorenzuola, unde sute de mașini și camioane au fost nevoite să oprească de urgență și chiar să lovească alte vehicule după ce o furtună violentă cu grindina cât portocalele a distrus parbrizele și caroseria.

Majoritatea automobilelor au fost oprite de conducătorii auto, întrucât multe dintre acestea au fost grav avariate, având pe lângă tabla îndoită, parbrizele sparte, ceea ce făcea deplasare periculoasă.

A fost emisă o alertă de nivel 3 pentru nordul Italiei pentru rafale puternice de vânt și precipitații excesive, informează pagina Severe Weather Europe.