Noi imagini şocante cu frauda de la alegeri în Sectorul 1. Cum au fost sacii desigilaţi şi documentele socase din sală

România TV a prezentat, marţi seară, imagini-bombă cu jaful de la alegeri. Saci desigilați, documente scoase din sală, scene obscene și partide de fotbal.

17 aug. 2021, 21:29
Noi imagini şocante cu frauda de la alegeri în Sectorul 1. Cum au fost sacii desigilaţi şi documentele socase din sală

Noi imagini şocante cu frauda de la alegeri în Sectorul 1.  Asta s-a întâmplat in biroul electoral al sectorului 1 chiar în noaptea de după alegeri.

Noi imagini şocante cu frauda de la alegeri în Sectorul 1. Cum au fost sacii desigilaţi şi documentele socase din sală

De altfel, bucureştenii din Sectorul 1 vor s-o dea afara din primărie pe Clotilde Armand. Se strang deja semnături pentru referendumul de demitere, iar zeci de mii de locuitori vor evacuarea acesteia din primarie.

„Noi de aproape o săptămână strângem semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand şi nu pe problema cu frauda de la alegerile electorale. Sunt nemulţumirile oamenilor vis a vis de şobolani, de gunoaie. Noi strângem semnături în continuarea şi văd că se strâng.”, a spus Dan Tudorache pentru România TV.

Totodată, scandalul alegerilor de la Sectorul 1 ia amploare pe măsură ce autorităţile se întrec să dea amânări în dosar, iar PSD a început oficial să strângă semnături pentru referendul de demitere al primarului Clotilde Armand.

Romania TV a prezentat miercuri seară, la emisiunea Punctul Culminant, moderată de Victor Ciutacu, noi imagini cu posibila frazudă de la alegerile din Sectorul 1. În noile cadre susprinse de camerele de supraveghere rămase „neacoperite de ziare” apare şi liderul USR Dan Barna. Între timp, PSD a intensificat campania de strângere de semnături pe baza cărora prefectul Capitalei poate decide organizarea unui referendum de demitere a primarului Clotilde Armand şi, ulterior, organizarea unui alt scrutin.

Procurorul Sorin Iasinovschi aintervenit ÎN DIRECT la Punctul Culminant: „Am deschis întâmplător televizorul şi văd că apar multe nedumeriri, Vorbesc ca persoana fizică, nu implic instituţia pentru că există riscul să intervină Inspecţia Judiciară. De ce durează atât? Este vorba de o reconstituire a unui proces de renumărtare, este vorba de tehnică şi tactică criminalistică. Procesul de numărare s-a terminat, acum s eimplementează într-un program, se doreşte a fi o activitate perfectă, se verifică fiecare detaliu, nu doar pentrzu primar, ci pentru fiecare consiliu, local, general. Toată lumea vrea să vadă acoperişul, dar înainte trebuie să avem temelia. După ce terminăm această fază, vom trece la următoarea, a audierii de persoane. Eu am făcut un plan, nu pot să audiez înainte să termin ancheta, că nu pot să reaudiez persoane fără să am toate datele. În faţa judecătorului, eu trebuie să merg cu probe clare. Am în lucru 1000 de dosare, sunt mii de imagini, am şi alte activităţi. Când am baza, o să aleg ce e de vizualizat, nu pot să pierd timpul, mii de ore de imagini. Noi nu invalidăm sau validăm mandate, nu este problema noastră, a procurorilor. Eu nu ştiu dacă sunt sau nu fraude„, a declarat procurorul care instrumentează dosarul de la Sectorul 1.

Citeşte şi: Procurorul care anchetează frauda electorală la Sectorul 1, Sorin Iaşinovschi, dus de urgență la spital