Noi imagini şocante din grădiniţa groazei din Bucureşti. Vezi ce păţeşte o fetiţă când o supără pe directoarea bătăuşă

O fetiţă de nici doi ani este bruscată şi certată de directoare. Imaginile apar la puţin timp după ce judecătorii au eliberat-o pe directoare, pe motiv că bătăile din grădiniţă au fost cazuri izolate.

06 apr. 2016, 14:27
Noi imagini şocante din grădiniţa groazei din Bucureşti. Vezi ce păţeşte o fetiţă când o supără pe directoarea bătăuşă

Imagini șocante au fost filmate într-o grădiniță particulară din Capitală. Directoarea a fost înregistrată când bătea mai mulți copii. Procurorii au deschis o anchetă. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din grădiniţa privată se vede clar cum directoarea ia de păr un copil şi îl loveşte cu palmele peste faţă, apoi îl târăşte într-o loc mai ferit unde îl bruschează în continuare. În altă secvenţă, directoarea intră brusc în dormitorul în care copiii sunt puşi să doarmă şi ia doi copii de mână şi îi bruschează.

În alte imagini apărute recent în presă se vede cu directoarea grădiniţei Flipper bruschează o fetiţă şi o ceartă în faţa celorlalţi copii. Cei mici îşi pun mâinile la urechi in momentul in care directoarea Ioana Neagu ţipă. Apoi, femeia o ia de braţ pe fetiţă si o duce într-o altă încăpere, în care nu există camere de supraveghere. Dupa ce directoarea se intoarce în clasă, o educatoare îi face masaj la gât.

„Erau obligaţi să doarmă până la ora patru fix. Dacă se trezeau mai devreme s-a văzut ce tratamente primeau nu aveau voie să facă nimic, trebuia să stea drepţi”, a marturisit un parinte.

„Întrebam tot timpul: „Te bate cineva? Te loveşte cineva?”. Ea spunea: „nu, mă iubeşte!”. „Cum te iubeşte?”. Şi arata diverse semne pe care le-aş putea numi cel puţin nepotrivite. A avut şi perioade cand se trezea noaptea, plângea fără motiv”, a povestit un tata, potrivit digi24.ro.

Vezi şi: De ce a fost eliberată directoarea de la „grădiniţa groazei”: „Faptele nu ar fi afectat fizic şi emoţional copiii”

Magistraţii au lăsat-o în libertate pe directoare, după ce au considerat că ea nu este singura vinovată pentru situaţia creată. Potrivit judecătorilor, şi părinţii micuţilor sunt consideraţi responsabili pentru că ar fi trebuit să se intereseze despre situaţia grădiniţiei, pentru că ar fi aflat că instituţia nu funcţionează legal. În plus spun magistraţii, la dosar nu au fost depuse expertize făcute de psihologi, care să demonstreze dacă micuţii au fost sau nu traumatizaţi după bătăile primite.

Vezi şi: Răsturnare de situaţie în cazul directoarei acuzată că a bătut fără milă mai mulţi copii de grădiniţă