Noi înregistrări cu primarul care şi-a filmat fiica în timp ce o umilea: „Dobitoaca dracului, retardată, îţi trag un picior în cap”

Noi înregistrări șocante cu primarul din Sîngirz-Băi care și-a filmat copila în timp ce o umilea. De data aceasta, edilul își teroriza întreaga familie. Pe înregistrări se aude cum țipă, înjură și sparge lucruri prin casă, totul sub privirile șocante ale copiilor care încep să plângă. Inspectoratul de Poliție Județean, precum și DGASPC s-au autosesizat. Deocamdată nu este cercetată o persoană anume, ci doar faptele.

RomaniaTV.net
17 sept. 2020, 10:49
Noi înregistrări cu primarul care şi-a filmat fiica în timp ce o umilea: „Dobitoaca dracului, retardată, îţi trag un picior în cap”

Înregistrarea începe cu plânsul unui copil în timp ce primarul ţipă la el, potrivit Adevărul. „Gura mică”, ţipă bărbatul, în timp ce trânteşte, sparge şi răstoarnă diverse obiecte.

Pe înregistrare se aude şi vocea unui alt copil care încearcă să o calmeze pe fată edilului: „Linişteşte-te, nu mai plânge, că te bate şi mai tare. Orice ar fi, nu mai plânge, că eu, orice-ar fi, şi dacă mă loveşte tare, nu plâng”.

Ulterior, copilul întreabă: „Rămâne acasă? Ce bine ar face să plece, să se mute de la casa asta”.

Câteva momente mai târziu, printre alte sticle sparte, bărbatul se dezlănţuie la adresa întregii sale familii, inclusiv la adresa mamei copilei, de care a divorţat. „Dobitoaca dracului, retardată! Ordinară şi penală ce eşti. Îţi trag un pumn, un picior în cap”, se aude printre înjurături în care îl invocă pe Dumnezeu, mormântul mamei şi mama celei vizate.

 

Scene şocante! Primarul din Sângeorz-Băi şi-a filmat fiica dezbrăcată, în genunchi şi cu mâinile ridicate, în timp ce el o certa

Traian Ogâgău, primar al orașului Sângeorz-Băi și candidat pentru un nou mandat, susținut de PNL, nu numai că își umilește fiica, dar a și filmat în timp ce o pedepsește ținând-o dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile deasupra capului.

În imagini se poate observa cum bărbatul și-a obligat fiica să stea dezbrăcată, în genunchi, și cu mâinile deasupra capului. Totodată, copila este pusă să repete mai multe propoziții pe care tatăl ei i le spune, scrie antena3.ro.

Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”„O să fac exerciții și o să învăț”„Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”, sunt câteva dintre propozițiile pe care bărbatul o pune pe fetiță să le repete.

Citeşte şi: Traian Băsescu nu renunţă la bătălia pentru Primăria Capitalei: Exclus să mă retrag din cursă!

Primarul nu a fost impresionat nici de lacrimile și suspinele fiicei sale, continuând să îi repete ce trebuie să spună ca o formă de pedeapsă.

După ce a fost contactat de reporterii Antena 3 cu privire la imaginile îngrozitoare, primarul din Sângeorz-Băi a postat un mesaj pe Facebook prin care a reamintit tuturor cât de mult își iubește fiica.

Ogâgău recunoaște într-un mesaj video postat pe pagina sa de candidat că filmarea a fost făcută chiar de el în timp ce se afla cu copiii la schi, dar spune că este viața lui personală și că filmarea „nu poate fi folosită în campanie, cu atât mai mult copiii”.

Potrivit acestuia, PSD „terfelește imaginea copilului”, dar nu spune nimic despre comportamentul său, ci mai degrabă pare să își justifice comportamentul avut față de fiica sa. 

„Cine cruță nuiaua, își urăște fiul, dar cine îl iubește are grijă să îl disciplineze, spune un proverb din Biblie”, spune Ogâgău într-un comunicat.

„La mulți ani îi spun aproape în fiecare zi. Copiii sunt totul în viața mea, în viața noastră și suntem responsabili de educația pe care le-o dăm. Îi iubim când ne fac bucurii dar și când mai greșesc, însă NIMENI, dar NIMENI nu se poate băga în viața nimănui să ne spună cum să îi creștem, cum să îi educăm sau cum să îi mustrăm atunci când greșesc. Un an nou școlar plin de realizări îți doresc iubirea mea și vouă tuturor copiilor, iar părinților sănătate și răbdare!”, se arată în postarea de pe Facebook.