Traian Băsescu nu renunţă la bătălia pentru Primăria Capitalei: Exclus să mă retrag din cursă!

Fostul președinte al României Traian Băsescu mai vrea un mandat la Primăria Capitalei. Băsescu a declarat în exclusivitate la România TV că nu se va retrage din cursa electorală pentru fotoliul de primar al Capitalei. Mai mult, Traian Băsescu susține că acestea sunt niște minciuni lansate pentru a debusola alegătorii.

RomaniaTV.net
05 sept. 2020, 19:26
Traian Băsescu nu renunţă la bătălia pentru Primăria Capitalei: Exclus să mă retrag din cursă!

„Vreau sa va dau raspunsul, sunt zvonuri lansate de niste lichele politice catre presa. Capul acestei retele este Ludovic Orban, am stiut cu 5 zile inainte. Eu nu-s nici Victor Ponta sa fug cand arde o discoteca, nici sa fug cand sunt 10.000 de oameni in strada. O sa-mi duc crucea pana in ultimul minut al campaniei. Obiectivul este sa demoralizeze electoratul, oamenii care nu o mai vor pe Firea. Ar vrea ca Bucurestiul sa nu aiba un primar cu experienta pe care o am eu. Lor le foloseste de fapt”, a declarat fostul preşedinte.

Traian Băsescu a mai spus că „am intrat în această competiţie cu un singur obiectiv – să câştig”.

„Am facut bucurestenilor o oferta de la experienta unui om care stie ce sa faca. Daca e sa castig bine, daca nu eu nu sunt ca Ludovic Orban sa nu am job. Nu sunt un om care daca nu castiga nu am din ce trai”, a mai spus Traian Băsescu, care a completat că este „exclus sa ma retrag”.