Noi locuri de parcare în Sectorul 3 din Bucureşti. Primarul Robert Negoiţă: Parcarea de pe Câmpia Libertății este gata

Primarul Robert Negoiţă anunţă, pe Facebook, inaugurarea unei noi parcări în Sectorul 3. Este vorba despre ai multe locuri de parcare din Strada Câmpia Libertăţii.

18 nov. 2022, 12:34

Noi locuri de parcare în Sectorul 3 din Bucureşti. Primarul Robert Negoiţă a anunţat că parcarea din Strada Câmpia Libertăţii a fost finalizată şi este gata pentru a putea fi folosită de către locuitorii din zonă.

„Parcarea de pe Câmpia Libertății este gata. Vă reamintesc, era una dintre situațiile în care, pentru a parca, șoferii trebuiau să urce cu mașinile peste un trotuar.

Acum parcarea a fost clar delimitată și amenajată adecvat, iar zona pietonală rămâne și ea bine conturată și sigură”, a anunţat primarul Robert Negoiţă pe Facebook.

Citeşte şi: Robert Negoiță dărâmă mitul „bordurilor” din Sectorul 3! „Noi, când ne apucăm să facem, facem! Bordură peste bordură am văzut și în Sectorul 1”

În aproape două săptămâni, parcarea din Strada Câmpia Libertăţii a fost reamenajată. S-au reorganizat locurile de parcare, mărind capacitatea de maşini care pot fi lăsate aici, dar a fost şi reamenajat trotuarul, pentru a permite circulaţia în siguranţă a pietonilor.

Citeşte şi: O nouă creşă, inaugurată. Primarul Robert Negoiță: „Pregătim un amplu proiect pentru şcolile din Sectorul 3”