Noi mărturii CUTREMURĂTOARE despre cazul ELODIEI Ghinescu

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul dispariţiei Elodiei Ghinescu. Mama acesteia susţine că Elodia a avut o presimţire că va fi ucisă.

RomaniaTV.net
12 mart. 2014, 09:37

La ultimul termen de judecată, Emilia Ghinescu a povestit ultima ei întâlnire cu fiica sa, Elodia Ghinescu. Ea a spus că fiica ei şi-a presimţit moartea.

Astfel Elodia, care venise împreună cu soţul ei, Cristian Cioacă, în vizită la mama ei, l-a rugat pe Cioacă să  întoarcă maşina, pentru a-şi lua încă o dată rămas bun de la ea.

Această mărturisire este consemnată şi în motivarea Curţii de Apel din Piteşti. „Mama victimei spune că la ultima vizită, fiica sa a cerut soţului său să întoarcă autoturismul să-şi mai ia rămas bun de la ea, partea civilă fiind impresionată pentru că niciodată nu mai făcuse acest lucru”, se rată în motivarea Curţii, potrivit România TV.

Aceste noi dezvăluiri pot trezi suspiciuni privind misterioasa dispariţie a avocatei din Braşov, consemnările din hotărârea judecătorească ce fac referire la ultima vizită pe care Elodia i-a făcut-o mamei ei sugerând mai degrabă scenariul unei premeditări, faptul că Elodia nu a fost omorâtă, ci că a plecat de acasă şi că ea s-ar putea ascunde undeva.  Asemenea argumente ar putea fi exploatate de apărare, în folosul lui Cristian Cioacă.

Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, a declarat la România TV că aceste afirmaţii „au fost denaturate”, că „au apărut informaţii nereale”.

„Mama Elodiei a spus altceva: Doamna Ghinescu a spus că Cioacă a insistat ca Elodia să se întoarcă şi să-şi ia încă o dată la revedere, deci Cristian Cioacă a fost cel care a insistat ca Elodia cu micuţul să-şi ia de două ori la revedere de la mama Elodiei, şi nicidecum nu Elodia a fost cea care s-a întors din proprie iniţiativă. Eu am declaraţia dată de doamna Ghinescu, tipărită în scris. Rugămintea e să nu mai denatureze adevărul, să nu mai prezinte informaţia în mod nereal”, a afirmat avocata Crina Radu.

Familia Elodiei şi-a pierdut încrederea în judecătorii de la Piteşti şi cere acum strămutarea procesului. Apărătoarea familiei Ghinescu a mai spus că „la penultimul termen de judecată, modul cum au fost formulate întrebările, modul cum a fost audiat martorul, mi-a creat suspiciuni. Magistratul completului de recuzare a fost soţia primului avocat al lui Cioacă. Şi acesta e un motiv pentru care am solicitat strămutarea dosarului„.