Noi percheziţii la Casa Groazei din Caracal. Maşinile lui Dincă, duse la expertiză

O nouă zi de percheziții la casa ororilor din Caracal. Anchetatorii au continuat să spargă gropile betonate din curtea lui Gheorghe Dincă. De asemenea, se au făcut noi verificări cu scannerul pentru a găsi și alte încăperi secrete, transmite România TV.

16 aug. 2019, 05:13
Noi percheziţii la Casa Groazei din Caracal. Maşinile lui Dincă, duse la expertiză

UPDATE. Anchetatorii au ridicat şi maşina cu care ar fi fost răpită Alexandra Măceşanu.

UPDATE. Camioneta lui Dincă a fost dusa la expertiza astazi. Anchetatorii au ridicat o camionetă cu platforma din curtea monstrului pe care au dus-o la sediul politiei din Slatina. Totodată vor continua să spargă gropile betonate şi vor face noi verificări cu scannerul pentru a găsi și alte încăperi secrete, transmite România TV.

UPDATE. Apar noi informații în ancheta de la Caracal. Anchetatorii ar fi contaminat locul crimei, susțin surse din anchetă  citate de Antena 3. Oamenii legii au aruncat chiștoace de țigări pe jos în curtea lui Dincă, chiștoace care mai apoi au fost ridicate pe post de probe.

Magistraţii Tribunalului Olt au prelungit, miercuri, mandatul de arestare iniţial emis pe numele lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a recunoscut că ar fi răpit, sechestrat, ucis şi apoi incinerat trupurile Alexandrei Măceşanu şi al Luizei Melencu.

Expertiza medico-legală făcută de Institutul Național de Medicină Legală arată că fragmentele de oase îngropate de Gheorghe Dincă în liziera de lângă Caracal aparțin unei tinere cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani, alta decât Alexandra Măceșeanu.

Citeşte şi: Fiica lui Gheorghe Dincă, declaraţii halucinante. „Dacă e adevărat ceea ce a făcut…”

„Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a înaintat către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparținând victimei majore.

Citeşte şi: Alexandru Cumpănaşu prezintă bâlbâiala autorităţilor după apelul Alexandrei la 112. Documentul care aruncă în aer ancheta de la Caracal

Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani și că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe, se arată într-un comunicat DIICOT.

Joi dimineaţă, suspectul a fost dus din nou la locuinţa sa din Caracal unde anchetatorii continuă cercetarea la faţa locului. În gospodăria suspectului s-a făcut curăţenie în zilele anterioare, iar anchetatorii încearcă să găsească probe şi indicii în gropile betonate din curtea lui Gheorghe Dincă.


loading...