Noi schimbări la aplicaţia Instagram. Anunţul făcut de şeful companiei

Noi schimbări la aplicaţia Instagram. Încă din prima săptămână a noului an, Instagram a început testarea fluxului cronologic, pe care l-a anunţat anul trecut Adam Mosseri, şeful companiei. Acesta este activat pentru anumiţi utilizatori.

06 ian. 2022, 10:15
Noi schimbări la aplicaţia Instagram. Anunţul făcut de şeful companiei
Noi schimbări la aplicaţia Instagram.

Noi schimbări la aplicaţia Instagram. Aşa cum şeful companiei a promis încă de anul trecut, Instagram lucrează la readucerea fluxului cronologic, pe care a început deja să-l testeze.

Citeşte şi: Cum arată locuința unui influencer. Ioana Grama, una dintre cele mai urmărite românce pe Instagram, are o casă splendidă – FOTO

Noi schimbări la aplicaţia Instagram

Fluxul cronologic va afişa postările în funcţie de data publicării, începând cu cele mai noi.

Pe lângă acesta, Instagram vrea să mai adauge un flux, astfel că vor exista trei fluxuri pe care utilizatorii să navigheze.

Al treilea flux va fi format din postările creatorilor favoriţi de conţinut şi va reprezenta o cale de a nu rata postările anumitor utilizatori, care, altfel, ar putea fi pierdute în masivul flux generat de algoritmul reţelei.

În partea de sus a ecranului, va exista un buton de unde utilizatorii vor putea schimba între cele trei fluxuri. Tot acolo va apărea opţiunea de gestionare a utilizatorilor preferaţi, care să apară în fluxul Favorites.

Totodată, Instagram anunţă ca fluxul principal, Home, va suferi transformări importante şi va ajunge, în timp, să afişeze din ce în ce mai multe recomandări – conţinut care nu vine de la persoanele urmărite, dar despre care algoritmul crede că ar fi de interes pentru utilizator, scrie News.ro.


loading...
Partenerii noștri