Noi schimbări la Instagram! Ce a decis compania să facă cu postările utilizatorilor

Instagram a lansat două feed-uri noi pe care utilizaritorii le pot folosi, pe lângă cel al cărui conținut este ales de algoritm. Va fi un feed ordonat cronologic și va mai fi unul care afișează postările creatorilor preferați.

24 mart. 2022, 08:59
Noi schimbări la Instagram! Ce a decis compania să facă cu postările utilizatorilor

Cum anunța de anul trecut, Instagram a început să implementeze feed-urile în care postările sunt ordonate invers cronologic sau sunt afișate doar pentru favoriți. Lista persoanelor preferate poate să conțină până la 50 de persoane.

Cei care adaugă persoane la favorit e important să știe că aceasta e o operațiune privată. Favoriții unui utilizator nu vor fi notificați și nu vor ști că au fost adăugați pe listă.

Feed-urile noi de conținut vor putea să fie accesate apăsând logo-ul Instagram din partea de sus a ecranului, de unde se poate selecta unul dintre cele trei feed-uri. Atunci când noua facilitate va fi disponibilă, aplicația va afișa o notificare care îl va îndruma pe utilizator și îi va arăta cum funcționează schimbarea feed-urilor.

Instagram spune că face o implementare rapidă. Disponibilitatea noilor feed-uri pentru toți utilizatorii este doar o chestiune de ore. Compania a decis adăugarea celor două feed-uri fiindcă vrea să ofere alternative la feed-ul generat de algoritm, după ce a fost criticat în multe rânduri pentru conţinut afişat, în special celor mici.

Noi reguli pe Instagram! Decizia luată de companie pentru a diminua propaganda rusă pe timpul războiului din Ucraina

Reprezentanții platformei Instagram au anunțat implementarea unor măsuri pentru a diminua propaganda guvernului rus și pentru a proteja confidențialitatea utilizatorilor din Ucraina și Rusia.

Instagram a început „Instagram consideră contul care a creat această postare poate fi parțial sau în întregime sub controlul editorial al guvernului rus”, se arată în mesajul de tip pop-up ce va apărea în cadrul postărilor semnalate drept propagandă rusă.

„Instagram consideră contul care a creat această postare poate fi parțial sau în întregime sub controlul editorial al guvernului rus”, se arată în mesajul de tip pop-up ce va apărea în cadrul postărilor semnalate drept propagandă rusă.

Citește și Rusia a blocat total WhatsApp și Instagram! Niciun rus nu mai are acces! Putin e disperat să-i țină pe cetățenii lui „pe întuneric” să nu afle că pierde războiul din Ucraina!
 

 

 


loading...
Partenerii noștri