Arestul nu îi priește lui Andrew Tate. De ce a ajuns milionarul britanic la spital

Se pare că regimul din arest nu îi priește lui Andrew Tate, care împreună cu fratele său, a fost reținut de procurorii DIICOT într-un dosar în care sunt acuzaţi de trafic de persoane şi viol. Recent, milionarul britanic a ajuns la spital din cauza unor probleme de sănătate.

08 ian. 2023, 09:28
Arestul nu îi priește lui Andrew Tate. De ce a ajuns milionarul britanic la spital
Arestul nu îi priește lui Andrew Tate

Arestul nu îi priește lui Andrew Tate. Noi detalii ies la iveală în cazul fraților Tate, reținuți pentru 30 de zile pentru trafic de persoane și viol. Deși cei doi nu au voie să iasă din închisoare în această perioadă, Andrew a reușit să iasă din arest din cauza unor probleme de sănătate.

Citește și Cum îşi racolau victimele Tristan şi Andrew Tate. Una dintre tinere credea că se mărită cu un milionar, dar a ajuns să facă videochat. Detalii incredibile din dosar

Arestul nu îi priește lui Andrew Tate

Andrew Tate a fost scos pe data de 6 ianuarie din Arestul Central al Poliţiei Capitalei și dus la spital pentru niște investigaţii medicale, deoarece potrivit avocatului care îi reprezintă, ar avea probleme de sănătate.

„Ieri a fost scos din Arestul Central al Poliției Capitalei și dus la un spital pentru că în momentul în care a fost încarcerat, potrivit procedurilor, i s-a făcut vizita medicală și medicul arestului l-a întrebat dacă suferă de anumite afecțiuni.

Avocatul fraților Tate a notificat arestul central și a precizat faptul că acesta ar avea anumite probleme medicale”, au transmis sursele Antena 3.

Andrew Tate se teme că va fi asasinat

Într-o înregistrarea difuzată de Antena 3, Andrew Tate susține că se urmărește asasinarea sa, după ce ar fi fost băgat la închisoare, spune el, fără absolut niciun motiv, în încercarea de a i se închide gura.

„Deja mi-au dat câteva avertismente. Sunt acum în punctul în care cred cu adevărat că vor încerca să mă omoare.

Înțeleg că ai parte de trei greșeli în jocul ăsta. După prima încearcă să îți închidă gura și să te discrediteze, ceea ce tocmai mi s-a întâmplat, după a doua greșeală încearcă să te bage la închisoare fără niciun motiv, iar la a treia greșeală te omoară.

Deja mi-am irosit o greșeală și cred cu fermitate că vor încerca să mă omoare.

Apar de nicăieri numere de telefon, conversații de pe WhatsApp. Nu am nicio idee cine este această persoană sau cum a făcut rost de numărul meu.

Mă invită la petreceri private în locuri discrete, mi s-au pus să ascult conversații telefonice de-ale mele. Am răspuns la telefon și am auzit o înregistrare cu mine vorbind la telefon. Asta este ceea ce se întâmplă”, a declarat Andrew Tate, potrivit Antena 3.

Citește și Andrew Tate, cel mai cunoscut și controversat influencer care locuiește în România, rupe tăcerea după ce a fost interzis de pe rețelele sociale din cauza discursului său misogin și sexist: „Sunt un model fantastic pentru toată lumea”