Noi surprize pentru clienţii LIDL. Doar săptămâna aceasta pot cumpăra cele mai inedite produse la preţuri imbatabile

Clienţii LIDL au parte de noi surprize în săptămâna 16-22 mai. Doar în perioada aceasta pot cumpăra, instalații de iluminat, electrocasnice și accesorii pentru bucătărie la preţuri imbatabile.

16 mai 2022, 17:55
Noi surprize pentru clienţii LIDL. Doar săptămâna aceasta pot cumpăra cele mai inedite produse la preţuri imbatabile

Noi surprize pentru clienţii LIDL. În perioada 16-22 mai, în toate magazinele retailerului din România se găsesc la rafturi instalații de iluminat, electrocasnice și accesorii pentru bucătărie la preţuri de nimic.

Surprize pentru clienţii LIDL. Oferte imbatabile la o gamă largă de produse

Începând luni, 16 mai, în toate magazinele LIDL din ţară este disponibil aspiratorul robot inteligent SilverCrest. Acesta costă 800 de lei şi are cinci moduri de curățare. Este compatibil cu aplicația Lidl Home App.

Citeşte şi LIDL îşi premiază clienţii cu vouchere de 100 de lei şi telefoane de ultimă generaţia. Ce trebuie să faci ca intri în posesia premiilor

Cu doar 30 de lei, clienţii LIDL mai pot cumpăra şi cântarul de bucătărie Silvercrest Kitchen Tools, cu funcție TARA. Acesta este disponibil pe mai multe culori: verde, galben, roșu și negru. Cântarul suportă o greutate maximă de 5 kg.

Începând de joi, 19 mai, va fi disponibil şi un reflector solar, cu senzor de mișcare, marca Livarno Home. Acesta va costa doar 45 de lei. Dispozitivul are cap de iluminare, care poate fi orientat în direcția dorită,  o autonomie maximă de 8 ore și rază de acțiune a senzorului de 5-12 metri. Intensitatea fluxului luminos este de 87 lm.

Cei care vor să cumpere ceva pentru gradină, terase sau balcoane vor avea ocazia să achiziţioneze o instalație solară cu mai multe LED-uri. Dispozitivul are lungime de 3,8 metri și rating IP44. Produsul, oferit tot sub marca Livarno Home, va costa 65 de lei.

Totodată, în oferta Lidl se mai află şi o gamă variată de corpuri de iluminat solare, precum becuri sau lămpi, care pot fi înfipte în pământ.

LIDL a lansat campania Bunătăţi de peste Prut! Produse speciale din Moldova vândute la preţuri foarte mici

Lanțul de magazine a dat startul campaniei „Bunătăți de peste Prut”, iar românii pot găsi toate produsele moldoveneşti pe care şi le pot dori. De la prune în ciocolată şi alte dulciuri din Chişinău până la suc de fructe, castraveţi marinaţi sau gemuri, vinuri şi alte băuturi.

În noul catalog Lidl găsim, la capitolul dulciuri, bomboane Meteorit (14,99 lei), prune în ciocolată (9,99 lei), turtă dulce (4,79), fusecuri cu cereale (10,99 lei), biscuiţi Mirella cu ovăz şi ciocolată (5,49), turtă dulce Mirella cu umplutură de vişine (5,99 lei), bomboane cu prune Livada Moldovei Regală (10,99 lei).

De asemenea, în catalog găsiţi şi gem de caise (4,99 lei) sau dulceaţă de nuci verzi (19,99 lei). Nu lipsesc nici bătuturile, fie că vorbim de suc multifruct de morcovi, piesici, caise şi mere (8,99 lei) sau tot felul de vinuri. Unele dintre cele mai cumpărate sunt Pinot Noir sau Merlot Rose, ambele având preţul de doar 13,99 lei. Un vin roşu demidulce de la Letto e 17,99 lei, iar un vin roşu sec Merlot – Rară Neagră e 27,99 lei. Găsiţi, de asemenea, şi vin alb sec Sauvignon Blanc-Aligote, cu 27,99 lei, sau vin roşu sec Freedom Blend – 37,99 lei.

Citeşte şi Lovitură uriașă pentru LIDL! Magazine închise de Protecția Consumatorilor