Noile maşini ale Poliţiei, inscripţionate ca în Germania. În ce oraş circulă deja

Noile maşini ale Poliţiei, care au inscripţionări asemănătoare cu cele din Germania, au început să ia iasă pe stradă. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş este printre subunităţi din ţară care au primit noile autospeciale Dacia, în baza contractului semnat între Ministerul de Interne şi Automobile Dacia.

RomaniaTV.net
16 iul. 2020, 12:28
Noile maşini ale Poliţiei, inscripţionate ca în Germania. În ce oraş circulă deja

IPJ Argeș a primit un lot de 17 autospeciale noi Dacia Logan. Acestea vor fi repartizate structurilor de ordine publică și rutieră, atât la poliția urbană a municipiului Pitești, cât și la poliția rutieră. De asemenea, au primit vehicule noi de intervenție polițiile rurale din șase comune, conform Profit.ro.

Mașinile au dotări speciale: sisteme acustice și vizuale de avertizare, alte dispozitive pentru îndeplinirea misiunilor și sunt colantate după noua grafică.

Cât au costat noile maşini din dotarea MAI

Ministerul Afacerilor Interne plătește în total 100 de milioane de euro (483 de milioane de lei) pentru cele 6.744 de automobile contractate de la Dacia la Mioveni, dar și două exemplare Dokker produse în Maroc.

În total sunt 3.360 berline Logan și 3.382 SUV-uri Duster, care vor fi livrate treptat de compania deținută de Renault Group.

Minstrul Marcel Vela a spus că vrea să schimbe imaginea Poliției Române, pe care dorește să o transforme în Poliția Națională.

DACIA ELECTRIC nu mai este la stadiul de concept. PRIMELE IMAGINI cu Dacia Spring Electric