NORICA NICOLAI a ajuns la PESCUIT: Nu mă deranjează, voi clarifica situaţia

Norica Nicolai a rămas în grupul ALDE, în ciuda deciziei PNL de a se alătura PPE. Liberala nu se mai bucură însă de statutul de membru al comisiilor din mandatul trecut - Afaceri Externe şi Securitate, aceasta fiind repartizată acum în Comisia pentru Pescuit.

10 iul. 2014, 13:27
NORICA NICOLAI a ajuns la PESCUIT: Nu mă deranjează, voi clarifica situaţia

Norica Nicolai a aderat, pe 8 iulie, la Grupul ALDE din Parlamentul European, motivând că a candidat pe listele acestui grup şi ale PNL, nu pe listele Partidului Popular European.

Nu ştiu ce a deranjat, este opţiunea mea şi este o opţiune corectă. Eu nu îmi dau demisia din PNL şi rămân în continuare membru”, a declarat Norica Nicolai, pentru ziarulring.ro.

Însă, după cinci ani în care a lucrat în Subcomisia pentru Securitate şi Apărare, în Comisia pentru Afaceri Externe sau pentru Drepturile femeii şi egalitatea de gen, Norica Nicolai s-a trezit acum că a fost repartizată, în PPE, la Comisia de pescuit.

CITEŞTE ŞI Norica Nicolai nu pleacă la PPE: Mă voi afilia grupului ALDE. Îmi asum riscul de a fi EXCLUSĂ din PNL

„Deocamdată, în ALDE, sunt pe comisia pe care am avut-o la Partidul Popular European şi pe care nu am cerut-o. Este vorba de Comisia de pescuit. Luni voi clarifica situaţia şi voi avea şi alte comisii. Nu mă deranjează Comisia de pescuit şi nu am cerut această comisie, ci am cerut să lucrez în continuare pe comisiile pe care le-am avut. Aşa a crezut de cuviinţă delegaţia română, să merg la Comisia de pescuit”, a mărturisit europarlamentarul.

Pe lângă Comisia de Pescuit, Norica Nicolai este şi membru supleant în Comisia pentru afaceri economice şi monetare.

CITEŞTE ŞI Frondă în PNL: Europarlamentarul Norica Nicolai s-a înscris în ALDE, grupul liberalilor europeni