Noroc chior, pe şosea. Un pieton a supravieţuit miraculos unui accident VIDEO

Un pieton are toate motivele să-i fie veşnic recunoscător îngerului său păzitor, care l-a salvat dintr-o situaţie ce părea fără ieşire. El încerca să traverseze strada, însă conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a intrat în maşinile parcate pe axul central al şoselei. În mod miraculos, pietonul a scăpat nevătămat.

05 ian. 2015, 18:32
Noroc chior, pe şosea. Un pieton a supravieţuit miraculos unui accident VIDEO

Scena s-a derulat în oraşul australian Perth şi a fost filmată de o cameră aflată în maşina din spatele celei care a provocat accidentul. Pietonul, Tim McKeague (29 ani), a fost făcut sandwich între două maşini, iar impactul a fost destul de puternic, portiera uneia dintre maşini fiind smulsă, astfel că omul nu părea să mai aibă vreo şansă.

Citeşte şi INCREDIBIL. O fetiţă de 7 ani a supravieţuit unui accident de avion

Cu toate acestea, în mod miraculos, el a scăpat nevătămat. „Am lăsat corpul să se relaxeze total, iar maşina a alunecat practic pe lângă mine„, a povestit el, care a recunoscut că s-a gândit că va fi accidentat foarte grav. De altfel, timp de câteva minute el nu şi-a mai simţit picioarele, dar asta doar din cauza şocului emoţional, pentru că în câteva minute şi-a revenit total.