NOROC cosmic adus de MAREA ÎNTÂLNIRE dintre Jupiter și Uranus în Taur, după 83 de ani

Pe 20-21 aprilie 2024, Jupiter și Uranus se vor alinia pentru prima dată în peste un deceniu. Nu se vor mai întâlni până în 2037, așa că profită de această întorsătură cosmică a destinului.

17 apr. 2024, 11:33
NOROC cosmic adus de MAREA ÎNTÂLNIRE dintre Jupiter și Uranus în Taur, după 83 de ani

După un sezon amețitor de eclipsă și un Mercur retrograd în Berbec care a provocat mai multă confuzie decât claritate, tuturor ne-ar putea folosi puțin noroc cosmic. Din fericire, suntem la doar câteva săptămâni distanță de energia de împământare a sezonului Taur pe 19 aprilie 2024, când ne putem recăpăta orientarea. În următoarele câteva săptămâni, ne vom bucura de ultima parte a lui Jupiter în Taur, împreună cu câteva aliniamente destinate care ne vor ajuta să ne consolidăm în această nouă eră. Cel mai interesant dintre aceste tranzite este o rară conjuncție Jupiter-Uranus pe 20 aprilie 2024. A trecut peste un deceniu de când acești doi țesători de vise s-au întâlnit pe cer. Pregătește-te pentru un val de noroc neașteptat în viața ta. Ușile care sunt pe cale să se deschidă pentru tine s-ar putea să nu fie cele pe care le-ai privit, dar te vor ajuta să te apropii de scopul sufletului tău.

Pe 20-21 aprilie 2024, Jupiter și Uranus se vor alinia pentru prima dată în peste un deceniu. Nu se vor mai întâlni până în 2037, așa că profită de această întorsătură a destinului care aduce cu sine noroc cosmic.

Luna aprilie ne CUTREMURĂ energetic. Cum ne schimbă viața marea conjuncție dintre futuristele Jupiter și Uranus din 20-21 aprilie 2024

Care este semnificația spirituală a conjuncției Jupiter-Uranus?
În astrologie, o conjuncție are loc atunci când două planete se unesc în același semn zodiacal și în același grad, combinându-le energiile și concentrându-le. Jupiter și Uranus se aliniază la fiecare 14 ani, iar aceasta este prima dată în peste 80 de ani când acești doi giganți se întâlnesc în zodia Taurului. Când Jupiter, cunoscut pentru perspective proaspete și creștere nemărginită, face echipă cu Uranus, instigatorul unor răsturnări neașteptate, putem depăși barierele și descoperim teritorii neexplorate din interiorul nostru. La nivel colectiv, acest tranzit ne îndeamnă să îmbrățișăm idei abstracte și neconvenționale, aprinzând inovația și deschizând calea creativității. De acum și până pe 26 aprilie 2024, stelele ne îndeamnă să ne întindem mintea dincolo de obișnuit.

Zodiac chinezesc aprilie 2024. Marian Golea: Ce zodii au multe stele pe axa norocului

Cum să te manifesti în timpul conjuncției Jupiter-Uranus din 2024
A te manifesta este arta de a te vizualiza ca persoana cu tot ce vrei. Prin valorificarea energiei stelelor și a horoscopului tău pentru a-ți amplifica manifestările, îți sporești capacitatea de a atrage energia din cosmos în viața ta. Iată câteva sfaturi pentru a crea magie în timpul viitoarei conjuncții Jupiter-Uranus pe 20-21 aprilie 2024.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.