„Nostradamus cel viu”, avertisment teribil referitor la progresul ştiinţei şi tehnologiei: relaţiile interumane se vor răci într-un ritm accelerat

Athos Salomé, un celebru medium brazilian supranumit "Nostradamus cel viu", a lansat un avertisment îngrijorător referitor la viitorul tehnologiei, mai cu seamă la inteligenţa artificială, care va duce la răcirea relaţiilor dintre oameni.

08 mart. 2023, 12:07
„Nostradamus cel viu”, avertisment teribil referitor la progresul ştiinţei şi tehnologiei: relaţiile interumane se vor răci într-un ritm accelerat

„Nostradamus cel viu” a făcut, de-a lungul timpului, multe predicţii care s-au adeverit, printre acestea pandemia de COVID,  câştigarea Cupei Mondiale de către Argentina şi moartea Reginei Elisabeta.

„Nostradamus cel viu” profeţeşte un număr uriaş de descoperiri ştiinţifice

De data aceasta, brazilianul a făcut referire la progresul tehnologiei despre care spune că va duce la răcirea relaţiilor interumane. Salomé a precizat că lumea va avea parte de un număr uriaş de „revelații” științifice și tehnologice, iar acestea vor dezlega multe dintre misterele privitoare la mintea umană.

Citeste si Cele 4 previziuni ale lui Nostradamus pentru 2023: „Şapte luni în Marele Război, oameni morți de răutate”

Cât despre inteligența artificială, brazilianul a dezvăluit că aceasta va aduce o „răceală” în lume, iar cel care o va domina va avea puterea de a aduce o uriașă instabilitate „financiară și emoțională”. Se pare că această afirmație face trimitere la ascensiunea ChatGPT de la OpenAI și a chatbotului AI Bard de la Google, care vor fi lansate în curând.

Inteligenţa artificială ocupă tot mai mult teren

Aplicația ChatGPT devine, pe zi ce trece, tot mai populară în rândul oamenilor.

Un judecător brazilian a recunoscut, recent, că a folosit chatbot-ul AI pentru a avea o confirmare a hotărârii pe care o luase într-un caz privitor la un copil suferind de autism. Mai exact, magistratul decisese ca asigurarea copilului să acopere toate costurile tratamentului său medical.

Firma de consultanță în afaceri McKinsey & Company a dezvăluit că lumea tehnologiei a cheltuit, în 2022, peste 120 de miliarde de dolari pentru dezvoltarea Metaversului. Site-ul de tehnologie Gizmodo a raportat, recent, că Meta, compania mamă a Facebook, cheltuia singură un miliard de dolari pe lună pentru proiectul Metaverse.

„Nostradamus cel viu” avertizează că obsesia lumii pentru Metaverse ar putea declanșa conflicte mari, devenind „un fel de evadare din mediul social în care locuiește acest ‘dominator’, care creează o nouă dimensiune„, potrivit DailyStar.

Citeste si Predicția care dă fiori lumii întregi. „Noul Nostradamus” spune când începe Al Treilea Război Mondial și care va fi cauza