Nostradamus, cele mai sumbre previziuni pentru 2022. Război între cele mai puternice state

Celebrul profet are predicţii sumbre şi pentru anul viitor. Ce se întâmplă cu economia, ce se întâmplă cu pandemia şi unde lovesc cele mai sumbre războaie.

18 oct. 2021, 16:16
Nostradamus, cele mai sumbre previziuni pentru 2022. Război între cele mai puternice state

Nostradamus are preziceri sumbre pentru 2022. Sunt mulți cei care așteaptă cu nerăbdare anul 2022, deoarece consideră că nu poate fi mai rău decât în ​​2021. Mai puțin entuziaști vor fi oamenii care au încredere în predicțiile lui Nostradamus. Acesta este un astrolog renumit și savant al universului ezoteric al secolului al XVI-lea.  Acest profet este renumit pentru artele sale de previziune, capabil să citească viitorul. De-a lungul anilor, a făcut multe predicții interpretate de experți care par să se fi adeverit, inclusiv ceva apropiat de coronavirus.

Astfel, predicțiile lui Nostradamus pentru anul 2022 trezesc un interes major nu numai în rândul oamenilor de știință și cercetătorilor, ci și în rândul oamenilor obișnuiți.

Previziunile lui Nostradamus. Anul în care România va fi cucerită de Rusia

În timpul vieții sale, multe dintre profețiile lui s-au adeverit. Și în lucrările sale, el a subliniat în formă criptată evenimente care vor avea loc probabil în lume în mulți ani.

Conform lui Nostradamus, până în 2022 se va dezvolta o situație care provoacă un conflict armat în arena geopolitică a lumii. Iar mai multe state pot fi atrase în acest război. În același timp, profetul susține că perioada 2022-2041 este ultima din istorie când izbucnirea războiului este posibilă.

Profeţia cutremurătoare făcută de Nostradamus pentru noul an. Ce se întâmplă cu România în 2021

Totodată, relațiile vor crește din cauza afluxului mare de musulmani care vor inunda Lumea Veche. În momentul în care numărul lor se apropie de un nivel critic, vor începe să-și dicteze propriile reguli, în urma cărora poate apărea un conflict armat. Va fi posibil să-l localizăm- fluxul de emigranți din țările din est va fi oprit de guvernul francez.

Alte previziuni făcute de Nostradamus arată că doar două țări foarte puternice, mai exact India și China vor putea ieși victorioase dintr-un conflict armat major. Războiul va începe din cauza rivalității dintre cele două state- Statele Unite și China. Dar oamenii vor muri nu numai în război, va apărea un virus necunoscut până acum, din care nu va exista mântuire.

NOSTRADAMUS 2021. Profeţii sumbre: „Se văd focuri în cer, o scânteie lungă”

Profetul francez a făcut multe preziceri despre est și China. Unele dintre tratatele sale spun că în 2022 China va dobândi statutul de superputere și de acolo, din Est, vor veni în lume noi politici ambițioși tirani, care vor subjuga aproape toate statele.

Potrivit renumitului profet Nostradamus, în 2022 starea economiei globale se va stabiliza. Cel puțin, așa interpretează experții catrenele lui Nostradamus. Însă, în ciuda fluxului de emigranți din alte țări, țara își va putea consolida poziția economică pe piața mondială.

Previziunile lui Nostradamus pentru anul 2021 sunt înspăimântătoare: războaie, soldaţi cu cipuri și un cutremur devastator

Mulți oameni vor începe să stăpânească noi tipuri de câștiguri. Judecând după previziunile despre Nostradamus, artizanii și oamenii care lucrează pe teren vor fi solicitați în 2022.


loading...