Nota de plată de la masa lui Răzvan Ciobanu. Ce a consumat împreună cu gaşca FOTO

Răzvan Ciobanu a fost înmormântat, joi, după ce a fost găsit mort, luni în urma unui accident de mașină petrecut în Săcele, judeţul Constanța.

02 mai 2019, 19:30
Nota de plată de la masa lui Răzvan Ciobanu. Ce a consumat împreună cu gaşca FOTO

Răzvan Ciobanu se afla la malul mării pentru a petrece vacanța de Paște, existând martori care au declarat că acesta a fost văzut la un festival de muzică electronică. Într-adevăr, el a fost acolo în noaptea de sâmbătă spre duminică, împreună cu o gașcă mare de prieteni.

ULTIMELE IMAGINI cu Răzvan Ciobanu ÎN VIAŢĂ. „A intrat cu capul în geam. Avea o privire de speriat, mai avea puţin să plângă” VIDEO

Au fost la masa lui 20 de persoane, nota de plată fiind achitată de unul dintre prietenii lui Răzvan Ciobanu, pe nume Iulian Cercel. Cel din urmă a plătit în avans 14.000 de lei pentru masă şi consumație. Cancan a aflat detalii despre ce anume s-a consumat la masa lui Răzvan Ciobanu în acea noapte.

S-A AFLAT! Unde şi cu cine a petrecut Răzvan Ciobanu pe Litoral. Cine a achitat NOTA DE PLATĂ de 14.000 DE LEI a ultimului PARTY

Așadar, Răzvan Ciobanu și amicii lui au comandat următoarele: 4 sticle de Jagermeister, 36 de Red Bull, 27 Coca Coca, 100 sticle apă Vittel, 17 sucuri naturale, 3 sticle de vodkă Belvedere, 25 sticle de apă Perrier, 5 beri Heineken, 1 pachet de țigări și 2 cocktailuri. Nota la final de consumație a fost în valoare de 12.369 de lei.