Notă de plată revoltătoare la un restaurant din Grecia! Un cuplu a trebuit să plătească 400 de euro pe o gustare și două băuturi: „29 de euro pe stridie. Am spus că nu se poate așa ceva”

Doi tineri plecați în vacanță în Grecia au mers la restaurant și au rămas șocați de cât au fost nevoiți să plătească pe o gustare și două băuturi.

03 aug. 2022, 23:41

Alex și Lindsay Breen se aflau în luna de miere și se bucurau de timpul petrecut împreună. Ajunși la un restaurant din Grecia, ospătarul i-a întrebat dacă vor să comande stridii, iar ei au acceptat propunerea. Pe lângă porția de stridii, soțul a comandat o bere, iar tânăra un cocktail.

După ce au terminat porția de stridii, chelnerul a venit din nou și i-a întrebat dacă nu vor și pulpe de crap. Aceștia au răspuns respectuos că s-au săturat, cu toate că angajatul a pus presiune pe ei să ia și desert.

”Ne-am dus la barul cu stridii să mâncăm și să bem ceva. Au spus imediat ”vreți stridii?” Erau foarte încrezuți. Am spus da și chelnerul a spus ”O duzină?”, așa că am spus ”Da!”, pentru că o duzină este o comandă tipică.

Soțul meu a comandat o bere și eu am cerut un cocktail. Când am terminat stridiile, a încercat să ne facă să luăm pulpe de crab și, slavă Domnului, nu am făcut-o. El a spus ”Știi ce ar merge foarte bine cu stridiile astea? Picioare de crab. Vreți să vă aduc? Și am spus că nu, am vrut doar o gustare rapidă și o băutură.

Soțul meu s-a dus la toaletă și când s-a întors a spus că crede că a văzut un meniu înăuntru care arăta că era 29 de euro o stridie și i-am spus că nu se poate”, a povestit tânăra.

Apoi, au cerut nota. Însă în loc de notă, le-au fost aduse diverse deserturi, deși nu au cerut. Au insistat să le aducă nota, iar soțul tinerei a fost chemat într-o cameră din spate pentru a plăti. Acolo a văzut nota de plată pe care scria totalul de 400 de euro. Angajații au explicat că o singură stridie costa 29 de euro.

”Pe măsură ce refuzăm ceea ce încerca el să ne dea, era din ce în ce mai frustrat. Când eram gata să plecăm, m-am dus la toaletă și l-au pus pe soțul meu să meargă într-o cameră din spate să plătească. Acolo i-au dat nota de plată de 400 de euro”, a mai spus Lindsay, potrivit Mirror.

Alex și Lindsay Breen au lăsat și o recenzie rea restaurantului, iar reprezentanții localului nu au întârziat să vină cu o reacție.

”Vă mulțumesc pentru timpul acordat postării recenziei dvs., dar puteți clarifica motivul exact al dezamăgirii dvs.? Prețurile menționate sună corect, așa că aș dori să înțeleg care a fost problema. Băuturile nu au fost ceea ce te așteptai, decorul sau serviciul? Părerea ta este importantă pentru noi. Așadar, am aprecia dacă ați acorda câteva minute pentru a clarifica”, li s-a răspuns acestora.

Nu e singurul restaurant din Grecia care are prețuri dezatruoase. Un britanic, care a plecat în vacanță în Mykonos, a anunțat dezamăgit pe internet că a trebuit să plătească 50 de lire sterline pentru o limonadă.

Citește și Destinația de vacanță care a impresionat românii cu peisajul spectaculos și prețurile mici. Nu e nici Bulgaria, nici Grecia, nici Turcia!

Citește și Plaja din România cu apa turcoaz. Turiştii sunt impresionaţi: „Exact ca în Grecia”