Nou director la Wienerberger România

Corneliu Fecioru este noul director al operaţiunilor producătorului de cărămizi Wienergerber pe piaţa locală.

27 ian. 2012, 11:11
Nou director la Wienerberger România

Noul director are o experienţă de 15 ani în poziţii executive, din are 11 ani în piaţa de construcţii, ocupând funcţii cheie în echipele de management ale unor companii precum Lafarge Romania şi Gebruder Weiss. Corneliu Fecioru este acum membru în Consiliul de Administraţie al Wienerberger România,vânzări şi marketing, a anunţat compania.

„Este o onoare şi în acelaşi timp o provocare să devii managerul operaţiunilor unei companii lider mondial şi local şi care activează pe segmentul construcţiilor, într-un context local şi internaţional în care este nevoie de viziune şi de expertiză, poate mai mult decât oricând. Wienerberger a pariat pe piaţa locală din primii ani de activitate în România, a investit peste 75 milioane de euro de la intrarea pe piaţă şi până în prezent, a format o echipă puternică şi a creat toate premisele pentru creştere şi dezvoltare durabilă”, a declarat Corneliu Fecioru.

De formaţie inginer, Corneliu Fecioru a absolvit Universitatea Tehnică din Iaşi si un program de Master în Management la University of Hertfordshire din Marea Britanie. A urmat programe de management development la IMD (Elveţia) şi INSEAD (Franţa).

Compania deţine în acest moment trei unităţi de producţie la nivel local, la Gura Ocniţei – Dâmboviţa, Sibiu şi Triteni Cluj. Recent, compania a anunţat intenţia de a mai construi o fabrică la Iaşi, unde a închiriat deja 41 de hectare de teren. Investiţia în noua fabrică se ridică la 22 de milioane de euro.