NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 5 IUNIE 2019. Aglomeraţie de planete în zodia RAC. Ce aduce în amor?

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 5 iunie 2019. Luna face conjunctie cu Marte, in Rac. Tot in Rac se afla si Nordul Nord, precum si Mercur. Ce aduce aceasta aglomeratie de planete in amor? Aduce multe emotii, atmosfera infierbantata, chiar si unele izbucniri furioase.

04 iun. 2019, 19:37
NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 5 IUNIE 2019. Aglomeraţie de planete în zodia RAC. Ce aduce în amor?

Iata ce-ti rezerva azi astrele in plan amoros.

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Ai de intampinat ceva situatii stresante, insa ar trebui sa iti dai seama de faptul ca nu partenerul este de vina pentru ceea ce ti se intampla. Nu incerca sa pasezi vina pe umerii altcuiva. Daca esti singur, concentreaza-te mai mult pe ceea ce vrei cu adevarat.

Horoscop zilnic dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Apar cativa norisori in viata ta amoroasa, insa, daca vei reusi sa cooperezi mai bine cu partenerul de cuplu, vei scapa de probleme. Spune deschis ce te framanta, lasa-l sa-si spuna si el punctul de vedere si poti vedea cum situatia se detensioneaza. Daca esti singur, da-i o sansa persoanei care te curteaza de zor. N-ai nimic de pierdut.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Relatia de cuplu este infloritoare, dar pentru si mai multa armonie ar trebui sa inveti sa de detasezi de stresul cotidian. Cand esti acasa, concentreaza-te pe aspectele pozitive ale relatiei tale. Daca esti singur, o persoana din cercul tau de prieteni iti poate face o sugestie uluitoare. Depinde numai de tine daca vei merge mai departe sau nu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO