Nou incident la şcoală. Un elev şi-a băgat colegii în spital, cu un paralizant

Aproape că nu trece o zi fără incidente în şcolile România. Trei elevi de clasa a X-a de la un liceu din Tulcea au ajuns la spital după ce au fost intoxicaţi cu spray lacrimogen.

RomaniaTV.net
22 mai 2012, 11:11
Nou incident la şcoală. Un elev şi-a băgat colegii în spital, cu un paralizant

Trei adolescenţi de la Colegiul Henri Coandă, din Tulcea, au ajuns la spital după ce unul dintre colegii lor a pulverizat un spray paralizant în cala de clasă. Incidentul s-a petrecut în pauză.

Unul dintre elevi a pulverizat de mai multe ori spray către colegii săi. Conform adevarul.ro, băiatul susţine că a găsit tubul în curtea şcolii şi nu ştia ce conţine. Profesorii spun că băiatul este un elev bun şi niciodată nu a avut probleme de comportament.

Mai mulţi elevi au avut nevoie de îngrijiri medicale (cei opt care se aflau în sala de clasă, la care se adaugă şi alţii, care au intrat în clasă după ce a fost folosit spray-ul). „Au fost transportaţi la spital trei elevi, dintre care un băiat a plecat deja acasă, iar două fete au rămas pentru mai multe investigaţii“, a declarat pentru sursa citată medicul Dumitru Vâlcu, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.