NOU SCANDAL în campania electorală. Clotilde Armand jignită de un agent de pază

Clotilde Armand, candidata USR la primăria sectorului 1, a publicat joi un video pe pagina sa de Facebook, în care este înfăţişată o altercaţie verbală între echipa sa de campanie şi un agent de pază al unui magazin din zona 1 Mai, în prezenţa unui echipaj de jandarmi.

RomaniaTV.net
17 sept. 2020, 11:02
NOU SCANDAL în campania electorală. Clotilde Armand jignită de un agent de pază

Clotilde Armand susţine că agentul de pază ar fi numit-o „panaramă” şi i-ar fi interzis să împartă materiale promoţionale în faţa magazinului, iar pe unul dintre membrii echipei sale l-ar fi ameninţat că „îi dă o stângă”, chiar de faţă cu jandarmii.

”Panaramă!”
Am fost astăzi cu colegii prin sector și ne-am oprit să împărțim flyere la intersecția 1 Mai cu strada Ion Mincu. În această intersecție există și un magazin MEGA IMAGE. Toate bune și frumoase până când agentul de pază al magazinul a început să fie agresiv verbal cu mine strigând: ”Panaramă!”.

Apoi a insistat să plecăm de acolo pentru că așa vrea el. Evident că n-am părăsit locul pentru că nu eram pe moșia lui. Noi eram pe domeniul public. Între timp a sunat la Jandarmerie și de față cu jandarmii i-a spus unui coleg: ”îți dau o stângă!”. Amenințări și prostie multă. Comportament mizerabil. Bon. Acum, din toată această nefericită întâmplare aș vrea să îi transmit stimabilului agent (care nu purta mască de protecție până la sosirea jandarmilor) că voi fi în fiecare zi în fața acelui magazin și voi vorbi cu cetățenii. E dreptul meu și nu mă las intimidată de prostia agresivă.”, a scris Armand pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Nicuşor Dan, noi precizări despre scandalul privind traficul de influenţă: E comic că acuzele astea vin de la PSD