Nou SCANDAL la BACALAUREAT. O elevă acuză că a fost SCOASĂ din examen pentru că nu a dat ŞPAGĂ VIDEO

BACALAUREAT 2013. Un nou scandal de corupţie legat de examenul de Bacalaureat 2013 a izbucnit la Năvodari. O elevă susţine că a fost dată afară din sală pentru că nu a dat suficientă şpagă. Fata susţine că plătise deja 400 de lei, înainte de începerea examenului.

RomaniaTV.net
03 iul. 2013, 11:07
Nou SCANDAL la BACALAUREAT. O elevă acuză că a fost SCOASĂ din examen pentru că nu a dat ŞPAGĂ VIDEO

Incidentul s-a petrecut la Liceul Lazăr Edeleanu din localitatea Năvodari, judeţul Constanţa. O elevă din Năvodari a declarat că a dat 400 de lei şpagă, înainte de a intra în examen, pentru a putea promova examenul.

În timpul probei, profesorii supraveghetori au văzut-o pe tânără cu telefonul mobil în buzunar. Eleva le-a arătat că mobilul era închis, însă, a spus ea, profesorii au întrebat-o dacă mai are bani la ea, pentru o nouă şpagă. Fata le-a arătat că nu mai are niciun leu, moment în care dascălii i-au cerut să părăsească sala de examen.

Eleva a mărturisit că toţi elevii care se aflau în sala de examen au dat şpagă profesorilor supraveghetori.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean au spus că eleva a fost dată afară din examen, întrucât a fost prinsă în timp ce copia. Inspectoratul Judeţean Constanţa se va sesiza în acest caz.