NOUA IUBITĂ a lui Victor Slav, PRIMELE DECLARAŢII despre presupusa RELAŢIE a celor doi

În ultimele zile s-a vehiculat faptul că Victor Slav ar fi dat-o uitării pe Bianca Drăguşanu şi ar fi început o nouă relaţie cu o femeie de afaceri din Capitală. Vizibil deranjată de aceste zvonuri, Alina Marulis a declarat în exclusivitate pentru SpyNews ce fel de relaţie are cu fostul băiat de la meteo.

RomaniaTV.net
14 mai 2015, 09:29

Recent, despre Victor Slav au apărut numeroase zvonuri, care îl implicau într-o nouă relaţie cu o cunoscută femeie de afaceri din Bucureşti. Dacă fostul soţ al Biancăi Drăguşanu nu a făcut momentan nicio declaraţie, femeia de afaceri, Alina Marulis, atunci când a fost contactată de cei de la SpyNews, a dezvăluit care este adevărata relaţie dintre cei doi.

Victor Slav, DORIT de un TRANSSEXUAL: „Vreau să-l cunosc şi să mor liniştită”

„Eu nu sunt fată de Dorobanţi. Când am ieşit cu alte persoane cunoscute ca să semnez contracte nu s-a scris, dar când m-am întâlnit cu Victor Slav, pentru că este o persoană de scandal, am apărut imediat. Faptul că avem o prietenie, un business, asta nu înseamnă că trebuie să se inventeze fel şi fel de lucruri şi faptul că se duc anumiţi oameni şi spun lucruri neadevărate înseamnă că îşi asumă responsabilitatea. Sunt nişte minciuni, nişte invenţii ordinare. Nu există aşa ceva”, a declarat Alina Marulis.

Citeşte şi  Victor Slav are o nouă IUBITĂ. Este femeie de afaceri şi are un trecut tumultos. Uite cum arată