Maşini incendiate în cartierul Drumul Taberei, din Capitală VIDEO

Şase autoturisme şi o motocicletă au fost distruse în totalitate, după ce au fost incendiate de un bărbat care a fugit imediat de la locul faptei. Alte trei maşini au fost serios avariate şi alte câteva autoturisme au fost afectate de căldura degajată. Mai multe persoane au fost duse la audieri.

RomaniaTV.net
10 apr. 2013, 05:11
Maşini incendiate în cartierul Drumul Taberei, din Capitală VIDEO

Nouă maşini şi o motocicletă au ars, miercuri dimineaţă, într-o parcare de pe strada Valea Argeşului din cartierul bucureştean Drumul Taberei. Şase autoturisme şi motocicleta au fost distruse total, informează România TV.

Focul a fost pus de un bărbat care nu a fost încă identificat şi care a fugit imediat de la locul faptei. Paguba totală se ridică la zeci de mii de euro, dar din nefericire, nu toţi proprietarii aveau asigurare pentru automobile.

Pompierii au intervenit cu patru autospeciale cu apă şi spumă pentru stingerea incendiului. Intervenţia a fost una foarte dificilă, pentru că în permanenţă a existat riscul unei explozii.

Bărbatul care a provocat incendiul a fost văzut de un martor, potrivit spuselor unuia dintre păgubiţi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat că  incendiul a fost stins în aproximativ 40 de minute.

Mai multe persoane au fost ridicate de poliţişti şi pentru audieri.