Noua modă în materie de clubbing: Petrecerile în tramvai GALERIE FOTO

În felul acesta se distrează tinerii din Oradea. Cei care organizează petrecerile în tramvai sunt deţinătorii unui lanţ de cafenele. Ceea ce trebuie ştiut este faptul că "tramvaiul-club" este unul de fiţe şi a costat 2,6 milioane de euro, scrie adevarul.ro.

RomaniaTV.net
25 ian. 2012, 10:46

Totul a început anul trecut în luna decembrie, când managerul unui lanţ de cafenele a organizat pentru cei apropiaţi lui o petrecere mai puţin obişnuită.

„Party-ul de la finalul anului trecut a fost o mişcare de marketing. Am închiriat câteva ore un tramvai Siemens şi am instalat un pupitru pentru DJ, un bar mobil şi petrecerea a fost gata”, a spus Micky Puskas, patronul lanţului de cafenele.

Managerul a dorit să aducă ceva ceva inedit în viaţa de noapte a tinerilor petrecăreţi.

„Toţi tinerii ştiu deja cum este să mergi în club, ceea ce a devenit deja o chestie anostă. Dar să te distrezi într-un tramvai este altceva, iar după succesul petrecerii private am decis să o deschidem şi publicului”, a adăugat acesta.

Tramvaiul are o capacitate de 120 de locuri, dintre care 70 au fost deja vândute, iar 30 au fost rezervate pentru petrecerea de pe 10 februarie. Aceasta va începe la ora 20.30, iar un bilet costă 10 lei.

Tramvaiul aparţine Companiei Oradea Transport Local, iar închirierea lui costă 100 de euro pe oră.

„Cât timp cei care închiriază tramvaiul sunt civilizaţi, nu avem nimic împotrivă în a le închiria tramvaie Siemens. Totuşi, toate stricăciunile aduse tramvaiului sunt suportate de organizatori”, a precizat Carmen Tocuţ, purtătorul de cuvânt al OTL.