Nouă persoane au fost rănite după ce un microbuz s-a răsturnat pe A1. A fost solicitat elicopterul SMURD

Nouă persoane au fost rănite după un accident teribil în Timiș. Accidentul s-a produs pe autostrada A1, în apropiere de localitatea Topolovăț, sensul de mers Deva – Arad. La fața locului a intervenit și elicopterul SMURD.

10 iul. 2021, 13:16

Accident grav pe autostrada A1 Timisoara – Lugoj, în apropiere de localitatea Topolovăț, sensul de mers Deva – Arad. Un microbuz în care se aflau nouă persoane, cu toții cetățeni străini, s-a răsturnat.

În urma accidentului, toate cele nouă persoane au fost rănite şi transportate la spital.

„La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, 3 autosanitare SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple (ATPVM), 3 ambulanțe SAJ și 21 de pompieri. De asemenea, a fost alertat și elicopterul SMURD. În microbuz se aflau 9 persoane, adulți, cetățeni străini. Toate cele 9 persoane au primit îngrijiri medicale și vor fi transportate la spital”, au transmis reprezentantii ISU Timis, citaţi de opiniatimisoarei.ro.

Citeşte şi: Tragedie în județul Dolj! Muncitor prins sub pământul surpat în şanţul la care lucra

La scurt timp, in acelasi loc, s-a produs un alt doilea accident in care au fost implicate 3 autoturisme in care se aflau 7 oameni. Din fericire, doar o persoana a fost ranita usor si a primit ingrijiri medicale.

Citeşte şi: Val ce accidente pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre Litoral. Cozile de mașini se întind pe kilometri